Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Starbucks’tan bir yılda ikinci zam!

Starbucks kahve fiyatlarına bir yılda ikinci kez zam yaptı. Yapılan zamla sade filtre kahvenin küçük boy fiyatı 70 liraya yükseldi. 

Starbucks kahve fiyatlarına bir

Starbucks kahve fiyatlarına güncelleme yaptı. İsrail’in Gazze’ye saldırılarından dolayı protesto edilen kahve firması, fiyatlarına zam yapma kararı aldı. Starbucks’ın almış olduğu karar sonrasında küçük boy filtre kahvenin fiyatı 70 TL’ye yükseldi.

GELİRLER YÜZDE 2 AZALDI

Ocak-mart arasındaki süreçte gelirleri azalan şirkette piyasanın durumuna göre beklenti bu dönemde 9,1 milyar dolar gelir sağlamaktı ancak yapılan boykot ve protesto sonucunda şirket gelirleri yıllık bazda yüzde 2 azalarak, yaklaşık 8,6 milyar dolar geriledi.

45 TL’DEN 70 TL’YE YÜKSELDİ

Starbucks şirketi yaşanan gerilemenin ardından bu yıl ikinci kez fiyatlarına zam yapma kararı aldı. Gazete Oksijen’in haberine göre, bu yıl 45 lira olan küçük boy filtre kahve ilk yapılan zamla 60 liraya çıkmıştı. Bir yıl içinde gelen ikinci zamla beraber kahvenin yeni fiyatı 70 TL oldu. Filtre kahvenin internet üzerinden verilen sipariş fiyatı 85 TL’ye, çıkarken diğer fiyatlar ise şöyle;

untitled 1 tq3k 4vgs