Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Süleyman Soylu Kocaeli’de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir dizi program içinn bugün Kocaeli’ye geldi. Sabah saatlerinde kentimize gelen Süleyman Soylu’yu Kocaeli protokolü karşıladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir dizi program içinn bugün Kocaeli’ye geldi. Sabah saatlerinde kentimize gelen Süleyman Soylu’yu Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Partili ve MHP’li vekiller ile siyasiler karşıladı. Kocaeli İl Güvenlik Konseyi toplantısına katılacak olan Süleyman Soylu, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen araçlarla ilgili 11.30’da düzenlenecek olan teslim törenine de eşlik edecek.

PARTİYE VE BÜYÜKŞEHİR’E DE GİDEBİLİR

Süleyman Soylu’nun Kocaeli’deki ilk adresi Kocaeli Valiliği oldu. Kocaeli Valiliği’nde vali Seddar Yavuz’u ziyaret eden Süleyman Soylu’nun daha sonra önce Ak Parti Kocaeli İl Binası’na daha sonra da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet binasına ziyaretlerde bulunması bekleniyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir dizi program içinn bugün Kocaeli'ye geldi. Sabah saatlerinde kentimize gelen Süleyman Soylu'yu Kocaeli protokolü karşıladı.