Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Süleyman Soylu’dan deprem açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saat 04.08’de meydana gelen Düzce Depremi sonrasında kentimizi de ilgilendiren bir açıklama yayınladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,

ugurİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saat 04.08’de meydana gelen Düzce Depremi sonrasında kentimizi de ilgilendiren bir açıklama yayınladı. Sosyal medya sitesi Twitter üzerinden yayınlanan açıklamada kentimizde hiçbir binanın hasar görmediği, mal ve can kaybı yaşanmadığı ifadeleri yer aldı.

GEÇMİŞ OLSUN

Süleyman Soylu’nun Düzce Depremi açıklamalarında şu ifadelere yere verildi: “Düzce’nin Gölyaka ilçesinde, saat 04.08’de gerçekleşen 5.9 büyüklüğünde #deprem’in ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan can kaybı bilgisi bulunmamaktadır. Ekiplerimizin saha taraması devam etmektedir. Hemşehrilerimize geçmiş olsun.

KOCAELİ, BOLU, SAKARYA…

Ayrıca İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Eskişehir, Zonguldak, Sakarya, Bilecik, Bolu, Karabük, Bartın vilayetlerinde ekiplerimize herhangi bir can kaybı bilgisi ulaşmamıştır. Panik ile atlama dışında 112’ye henüz bilgi ulaşmamıştır. Gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgi verilecektir.”