Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir başkana rica edelim Gölkay’a da proje üretsin

İzmit Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda Gölkay Park’ın içinde bulunduğu atıl durum da gündeme geldi. Ak Partili Muharrem Tutuş, “Tahir başkana rica edelim Gölkay’a da proje üretsin” dedi.

İzmit Belediyesi Ekim Ayı

İzmit Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Meclis toplantısında Gölkay Park’ın içinde bulunduğu atıl durum da gündeme geldi. İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca proje hazırlandığını ve haftaya lansman düzenleneceğini ifade ederken, Ak Partili Muharrem Tutuş Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin müdahil olmadığı, adı geçmediği projelerde İzmit Belediyesi’nin tavaş hareket ettiğini söyledi.

KOŞA KOŞA GİDECEK

Tutuş’un konuşmasında şu ifadeler yer aldı: “İzmit Belediyesi bir iş yapacağı zaman büyükşehirin adı geçiyorsa hemen yapıyor. Büyükşehir bir şeye niyetlense hemen orada proje yapılıyor. Ancak büyükşehirin adı geçmiyorsa işler bir türlü yapılamıyor. Mesela Gölkay Park var. Atıl durumda. Ben Tahir beyden ricacı olayım. İzmit Belediyesi’nin kendi yerleri ile ilgili proje üretsin. Mesela Tahir beyden rica edelim ‘Gölkay’ı ben yapayım’ desin. Öyle olursa ertesi gün İzmit Belediyesi oraya koşa koşa gidecek.”

LANSMANI HAFTAYA

Muharrem Tutuş’un sözleri sonrasında kısa bir söz alan İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca, “Gölkay’da pandemi araya girdi. Proje çalışması tamamlandı. Önümüzdeki hafta lansmanı yapılacak” dedi. MHP’li İlker Kazan da “Biz bu sorunu MHP Grubu olarak sürekli gündeme getiriyoruz. Ancak yıllardır bir çalışma yapılmadı. İnşallah görev süremiz bitmeden orada bir çay içmek bize nasip olur” ifadelerini kullandı.