Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın: AK Partili olmaktan gurur duyuyorum

“Yerli ve Yerinde Hizmet ve Eser Dolu 4 yıl” başlığıyla Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, tamamladığı ve yapımı devam eden projeleri anlattı.

“Yerli ve Yerinde Hizmet

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Yerli ve Yerinde Hizmet ve Eser Dolu 4 yıl” başlığıyla Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programla tamamladığı ve yapımı devam eden projeleri anlattı. Programa siyaset ve iş dünyası ile dernek temsilcileri de ilgi gösterdi.

HERKESE HİZMET

Büyükakın sunumda şunları da söyledi: “Ben Ak Partili belediye başkanıyım. Ak Partili olmaktan da gurur duyuyorum. Ancak belediye başkanı olduktan sonra yakama Türkiye Bayrağı rozeti takıp herkese hizmet etmeyi bir borç biliyorum. Hizmet ederken hiçbir siyasi görüş ayrımı yapmıyorum. Demokratik sistemlerde insanlar sandıktan birini seçerler. O sandıktan çıkan belediye başkanları kentin tamamının taleplerini dinler ve ona göre hareket ederler. Herkesin başkanı olacaksanız herkesi dinlemek ve taleplerine cevap üretecek çözümler hayata geçirmek durumunda olacaksınız.”