Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın: Başkanımızın Çayırova’da ikinci küçük sanayi için çalışmaları var

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclisinde CHP Grubu Çayırova’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını sordu. Başkan Büyükakın, “Sazlıdere Bölgesi’nde TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz proje var. İnşaat çalışmaları başladı. Öncelikli olarak onun tamamlanmasını ardından da küçük sanayi sitesi kurulmasını istiyoruz. Başkanımızın ikinci küçük sanayi için çalışmaları var” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim

Özgun imzaSEBO İMZAKocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı birinci oturumu bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 99 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı.

“ÇAYIROVA’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ VAR MI?”

CHP Grubu mecliste verdiği önergede, “Geçtiğimiz Kocaeli Büyükşehir meclis toplantısında Çayırova İlçemizde de Kentsel dönüşüm projesinin olabileceğini başkan söz etmişti. 2023’e girerken Çayırova Emek ve İnönü mahallelerimizde bir kentsel dönüşüm projeniz var mı? Varsa proje aşaması nedir? Projenin yapılması düşünülen yer ve alanın miktarı ,konut sayısı, yapılan konut projesine kimler dahil edilecek, projenin tahmini bitiş tarihleri ile ilgili yurttaşlarımız adına meclisimize sözlü tarafımıza yazılı bilgi verilmesini arz ederiz” ifadeleri yer aldı.

“İKİNCİ KÜÇÜK SANAYİ İÇİN ÇALIŞMALARI VAR

Büyükakın ise söz konusu sorular ile ilgili, “Sazlıdere Bölgesi’nde TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz proje var. İnşaat çalışmaları başladı. Öncelikli olarak onun tamamlanmasını ardından da küçük sanayi sitesi kurulmasını istiyoruz. Başkanımızın ikinci küçük sanayi için çalışmaları var” dedi.