Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın: Herkes ağzını kapatacak susacak…

AK Parti Karamürsel İlçe Danışma toplantısında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “ 2023’e kadar bütün küçük hesaplar kenarda kalacak. O zamana kadar herkes ağzını kapatacak, susacak. Tek bir hedefe bakacak 2023 seçimlerini kazanmak” dedi.

AK Parti Karamürsel İlçe

Özgun imzaAK Parti Karamürsel İlçe Danışma toplantısı bugün Karamürsel Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve yönetimi, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve yönetimi, AK Parti önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı. Programda, maden faciasında hayatını kaybeden 41 madenci için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

“YOL YÜRÜRKEN BUNA DİKKAT ETMELİ”

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın” Bizim teşkilatımızın ahlaki ilkeleri var. Bizim teşkilatımız yolunu belirlerken istişare eder. Milletin iradesi neyse onun arkasında durmak. Cumhurbaşkanımız nefsine uymadı, nefsi için yolundan dönmedi. Nereden gücünü aldı? Milletinden, teşkilatından aldı. Teşkilatsız liderler, başkanlar köksüz ağaca benzerler. Bizim gerçek gücümüz teşkilatımızdan, milletimizden gelir. Milletimizi unuttuğumuz gün teşkilatımızı, yol arkadaşlarımızı unuttuğumuz gün bizim yok olacağımız gün. Hiç kimse bunu unutmamalı. Yol yürürken de buna dikkat edilmeli. Bu inanca sımsıkı kaldığımız için bu teşkilat aslanlar gibi yoluna devam etti. Bütün işler bir yana vesayet ile mücadelede gösterilen başarı öbür yana.

“TEK OYUN POLİTİKALARI ERDOĞAN GİTSİN”

Söz milletin diyoruz. 6’lı masaya gidin orada anket yapın. İnanın ekonomi konusunda başka, dış politikada başka, iç politikada başka, güney doğu meselesini başka, batıdaki mevzuyu başka konuşurlar. Aralarında anlaşamayan insanların ülke yönetmesi mümkün mü? Bir futbol takımı düşünün böyle bir takımdan başarı çıkar mı? Tek oyun planları var ‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin.’ Neden gitsin? Cevabı var mı? Yok. Biden, Macron, Almanya neden rahatsız oluyor Türkiye’den?

“CUMHURBAŞKANIMIZIN KARŞISINDA DURSUN YA ÖYLE?”

Toplantıda bir Alman temsilci ‘Türkiye’nin Suriye’deki pozisyonunu insanlık ayıbı olarak görüyorum’ diyor. Gündemde öyle bir şey yok. Başkası söz alıyor kayyum meselesini tartışıyor. İyi de siz Fransa’da yaparken kimse bir şey demiyor. Türkiye’nin güneydoğusunu bizden ayırmak için bir parti çıkıp bir süre sonra hapse atılacağı belli olan adamı aday yapıp, sonra belediye başkanlığından almış olacağız. Dertleri ne? İstiyorlar ki Türkiye bölgesinde güçlenmesin. Ne Ortadoğu’da ne Balkanlarda ne yakın ne de uzak coğrafyamızda bunların hiçbir işine burnumuzu sokmayalım. Oturduğumuz yerde oturalım. Ayağa kalkmaz istediğimizde başımıza bir tane vursunlar. Clinton bacak bacak üstüne atarken dursun. Cumhurbaşkanımızın karşısında dursun ya öyle? Adaletten yana durmamızı istemeyen adamların iradesi. Bu irade zayıflasın, meydan okuyamasın istiyorlar. Tek istedikleri bu. Bunlara memleket teslim edilir mi? 6 tane başka ses çıkıyor. Perde arkasında duran ‘Belediyeyi alamazdınız, mecliste şöyle olmazdı’ filan diyorlar ama bunlar yok diyorlar.

“BUNU KENARA NOT EDİN”

Herkes farkında aslında. Şahsi kanaatimi sizlerle paylaşayım. Hani diyorlar ya ‘iktidarı alamazlar, şunu kazanmazlar’ diye. AK Parti tarihinde aldığı en fazla oyu alarak bu seçimleri kazanacak. Anket yapıldı. Önce kendilerine kendilerinin inanması lazım. Sakın moralinizi bozmayın. İstedikleri tek şey bu. Ben şu ana kadar siyasete başladığımdan beri hiçbir seçim öncesinde seçimlerimizi kazanacağıma dair anket görmedim. Bütün seçimlerde bu seçimleri kaybettiniz, kaybedeceksiniz diyorlar. Yine aynısı olacak.

“NE SÖZ VERSE TERSİNİ YAPIYORLAR”

Diyorlar ya ‘AK Parti düştü 30’a’ diye. Asla öyle bir şey yok. Yalanın daniskası. Bunu kenara not edin: bu seçim cumhurbaşkanımızın almış olduğu en yüksek oyuyla sonuçlanacak. Nasıl olacak? Gençlerimiz gece-gündüz demeden çalışacak. Moral bozmaya çalışanlara bakmayın, yolunuza yürümeye devam edin. Bizim istikametimizden şüphemiz yok. (Kılıçdaroğlu’na) Seçimden önce kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım diye söz verdin. Bolu’da gördük, AK Partili vatan evlatlarının nasıl kapı dışarı edildiğini gördük. Ne söz verse tersini yapıyorlar. Şaka gibiler.

“HERKES AĞZINI KAPATACAK, SUSACAK”

Biz, eğer bu liderin arkasında durmazsak ağır pişmanlık yaşarız bunu unutmayın. Bizim yüzümüzden ayağı tökezlerse, küçük hesaplarımızdan dolayı, nefsimizden dolayı ayağı tökezlerse, dünyanın bütün mazlumların ahı bu teşkilata tutar benden söylemesi. Allah rızası için nefis yapmak yok. 2023’e kadar bütün küçük hesaplar kenarda kalacak. O zamana kadar herkes ağzını kapatacak, susacak. Tek bir hedefe bakacak 2023 seçimlerini kazanmak.”