Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın: İmamoğlu’nun beraat alacağına inanıyorum

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın hapis cezası ve siyasi yasak alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili, “Her şeyden önemlisi yargılama bitiğinde benim şahsi kanaatim partim, belediyem ya da gurubumuz adına değil şahsi kanaatim bu davanın beraatle sonuçlanacağına inanıyorum” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Nazim Ozgun Erbulan 1SEBO İMZAKocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı birinci oturumu Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlığında Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Meclis öncesinde söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, Millet İttifakı adına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı verilmesi ile ilgili açıklama yaptı.

“HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ”

Açıklamaya cevap veren Tahir Büyükakın, “Henüz yargılama bitmedi. Tescil ederse bu değerlendirmeyi yapmanız makul olabilir. Yargılama bitmeden bitmiş gibi bir hava yaratmak ve ardından başka bir siyasi çıkarım yapmak bana çok da haklı gelmiyor. Her şeyden önemlisi yargılama bitiğinde benim şahsi kanaatim partim, belediyem ya da gurubumuz adına değil şahsi kanaatim bu davanın beraatle sonuçlanacağına inanıyorum. Göreceksiniz ki aslında her şeyin güzel olmadığını, asıl olanın genel başkanın imamın kayığına bindirildiğini göreceksiniz. İnanılmaz algı seli var. Hep birlikte göreceğiz. Yargı süreçleri tamamlandığında aslında bir yasaklamanın olmadığını herkes görecek” dedi. Taşdemir, “Aynı muamele size yapılsa size de destek veririz” ifadelerini bulundu.