Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın yeniden aday olacak mı?

Yeniden aday olup olmayacağı yönündeki bir soruyu cevaplayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, gönlünün her zaman üniversitedeki öğretim üyeliğinde olduğunu söyledi. Görev yeniden verilirse bundan kaçmayacağını ifade etti.

Yeniden aday olup olmayacağı
ugur
SEBO İMZA

Yeniden aday olup olmayacağı yönündeki bir soruyu cevaplayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, gönlünün her zaman üniversitedeki öğretim üyeliğinde olduğunu söyledi. Görev yeniden verilirse bundan kaçmayacağını ifade etti. Büyükakın adaylığı ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Aday mıyım? Aslında partim söyler şeklinde başlamak lazım. Ben hiç aday adayı olmadım. Aday olacaksın dendi. Valiliği bıraktım, geldim aday oldum. Bu yaşıma kadar da, şu ana kadar da ben şu olayım, bu olayım diye bir talepte bulunmadım.

GÖREVDEN KAÇMAM, BIRAKIP GİTMEM

Benim hedeflerim olmadı hiç. Ben bir hırs insanı değilim. Bana genel başkanımız tekrar aday olacaksın, millet senin yaptığın hizmetlerden memnun biz seni istiyoruz derse ben buna hayır demem. Bana görev verildiği takdirde bırakıp gitmem, kaçmam. Bunu kaçmak sayarım. Gönlümden geçen ne onu söyleyeyim. Ben kaymakamlık sınavına dahi girmedim siyasal mezunu olmama rağmen. Benim gönlüm hep üniversiteden yana oldu. Öğretmenlikten yana oldu. Fakat şu anda devam edeceksin dediklerinde görevime devam ederim. Çalış derlerse baş üstüne, dinlen derlerse baş üstüne…”