Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahsin Tarhan: Fethiye Caddesi örnek oluyor

CHP Parti Meclisi Üyesi

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Belediyesi’nin Fethiye Caddesinde sürdüğü çalışmaların sonuna gelinirken, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İlçe Yöneticileri, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) başkanı Murat Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte caddede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Tarhan ve beraberindekiler, belediye çalışanları ile bir araya geldi ve çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra vatandaşlar ve esnafla sohbet etti, gündeme ve yapılan çalışmalara dair görüşlerini dinledi ve önerilerini aldı.

İzmit Belediyesi örnek çalışmalar yürütüyor

Tarhan, Fethiye Caddesi ziyaretine dair şu açıklamaları yaptı; “İzmit Kocaeli’nin gözbebeği ilçelerimizden biri. Bizim için de önemi büyük çünkü Kocaeli’deki tek CHP’li belediye üstelik ilimizde bir kadın tarafından yönetilen tek belediye olma özelliğini de taşıyor. İzmit Belediyesi gerçekleştirmekte olduğu çalışmalarla Kocaeli’ye ve Türkiye’ye CHP Belediyeciliğinin örneklerini en iyi şekilde gösteriyor. Fethiye Caddesi de bu çalışmalardan hiç kuşkusuz en önemlilerinden biri. Ön hazırlık, planlama aşamalarının ardından, proje uygulamasında da önemli mesafe katedildiğini bugün yerinde yaptığımız incelemelerle tespit ettik.”

İzmit ve Kocaeli’nin çehresi değişecek

Cadde esnafıyla ve İKM Başkanı Öztürk’le çalışmaları değerlendiren Tarhan, “Esnafımız ve vatandaşımızla biraraya geldik. Çalışmalardan memnun olduklarını görmek bize de mutluluk verdi. Fethiye Caddesi yenilenen yüzüyle İzmit ve Kocaeli’nin de çehresini değiştirecek” dedi.

Fethiye Caddesi Avrupa’daki örneklere benzer bir cazibe merkezi olacak

Tarhan, “Fethiye Caddesinde yaptığımız esnaf ziyaretlerinde de gördük ki gerek esnaflarımız gerek halkımız projenin tamamlanmasını heyecanla bekliyor. Caddedeki çalışmalar sona erdiğinde yürüyüş yoluyla da bütünleşecek ve Avrupa şehirlerindekine benzer şekilde cadde alışverişi kültürüyle bir cazibe merkezi haline gelecek.” diyerek Fethiye Caddesi’ndeki çalışmalarda sona yaklaşıldığının müjdesini verdi.

FETHIYE CADDESI FETHIYE CADDESI 5