Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Talip Kavak: Bahar başkan bunu yapar diye öngörmüştük o son basamağı çıkamadı

Kocaeli Barosu yönetim kurulu adaylarından Öteki Avukatlar arasında yer alan Avukat Talip Kavak, yaptığı konuşmada, “Sokağa çıkmayı öğrenelim. Bahar başkan bunu yapar diye öngörmüştük. O son basamağı çıkamadı; adliyenin kapısından çıkamadık” dedi.

Kocaeli Barosu yönetim kurulu

Özgun imzaKocaeli Barosu 37. Olağan Genel Kurulu bugün Kocaeli Ticaret Odası’nda başladı. Düzenlenen genel kurula mevcut Başkan Bahar Gültekin Candemir, önceki dönem baro başkanları, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, eski bakan Ali Haydar Konca, baro başkan adayları Mehmet Gül ve Aysun Torun ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Genel Kurul’un Divan Başkanlığı’nı önceki dönem Baro Başkanı Sertif Gökçe yaptı. Genel kurulda meslekte 20 ve 30’uncu yılı dolduran avukatlara plaket verildi.

“SOKAĞA ÇIKMAYI ÖĞRENELİM”

Öteki Avukatlar içerisinde yer alan Avukat Talip Kavak, “Geçen seneden bu yana bir şeyleri değiştirdiğimizi gördüm. Herkes bir konuşmayla gelmiş; adeta herkes başkandı. Çok güzel bir seçim dönemi yaşadık. Bunu tek başına biz yaratmadık belki küçük bir adımını attık. Belki Kocaeli Barosu farklılaşacak, yönetim kurulu çok keyifli olacak. Meslektaşlarımız çok sesliliği seviyor. Sokağa çıkmayı öğrenelim. Bahar başkan bunu yapar diye öngörmüştük. O son basamağı çıkamadı; adliyenin kapısından çıkamadık. Tek bir kişiyi barolar birliğine bağlamamak gerekiyor. Baro yönetimi bizi daha da öteki hale getirdi. Bizler muhalefet olarak asla kimsenin düşmanı değiliz” dedi.