Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tam kapanma uzatılacak mı? 19 Mayıs’ta yasak olacak mı?

17 Mayıs’ta sona erecek olan tam kapanma uzatılacak mı? sorusu gündemde. 19 Mayıs’ın resmi tatil olması nedeniyle yasağın bir hafta daha uzatılacağı iddia ediliyor.

17 Mayıs’ta sona erecek

Tam kapanma uzatılacak mı? sorusunun cevabı merak ediliyor. Corona virüsü salgını nedeniyle tam kapanma sürecine geçildi. 17 günlük tam kapanma sürecinde sokağa çıkma yasağı gerçekleştiriliyor. Yasakların biteceği tarih merak edilirken uzatma gelip gelmeyeceği ise araştırılıyor. Peki yasaklar ne zaman bitecek? 19 Mayıs’ta yasak olacak mı?

Tam kapanma uzatılacak mı? 19 Mayıs’ta yasak olacak mı?TAM KAPANMA UZATILACAK MI?

Tam kapanma süreci 29 Nisan tarihinde saat 19.00’da başladı. Tam kapan sürecinin biteceği tarih ise 17 Mayıs saat 05.00 olarak açıklandı. Tam kapanma sürecinin uzatılacağına dair herhangi bir açıklama bulunmuyor. Ancak 19 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı uygulamasına geçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu yasağın tam kapanma süreci ile birleştirilip birleştirilmeyeceği ise net değil.

19 MAYIS’TA YASAK OLACAK MI?

Corona virüsü pandemisi başladığı günden itibaren Türkiye’de resmi tatillerde ve bayramlarda sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Bu uygulamanın önümüzdeki 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda da devam etmesi bekleniyor. 19 Mayıs’ta yasak olacak mı? sorusunun cevabı henüz netlik kazanmış değil. Resmi açıklama yayınlandığında son dakika haberi olarak Bağımsız Kocaeli’den takip edebilirsiniz.