Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tantunya’dan görkemli açılış!

Kocaeli’de kısa sürede 4 şubeye ulaşan, ‘Ustasından Dünyaya’ vizyonuyla yola çıkan Tantunya görkemli bir lansmanla resmen açıldı. Tantunya’nın 4 şubesinin açılış kurdeleleri aynı anda kesildi

Kocaeli’de kısa sürede 4

Kocaeli’de yıllardır yemek sektörünün öncülerinden olan İsmail Salhan, “Ustasından Dünyaya” vizyonuyla hayata geçirdiği Tantunya bugün düzenlenen görkemli bir lansmanla açıldı. “Yeni Bir Kıta ve Ülke’ konseptiyle Kocaeli’de kısa sürede 4 şubesiyle müşterilerine hizmet vermeye başlayan Tantunya’nın tüm şubeleri aynı anda açıldı. Kocaeli Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen lansmana Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Siirt Vakfı Genel Başkanı Zeki Akyüzlü, Çukurovalılar Dernek Başkanı Erdoğan Davut, Kocaeli Kent Konseyi Emekli Meclisi Başkanı Halil Atay, ASKON eski Kocaeli Şube Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, oda ve STK temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı.

TANTUNİ’Yİ KOCAELİ’YE SEVDİRDİK

Tantunya’nın genç işletmecisi İsmail Salhan, gelen konuklarıyla yakından ilgilendi. Tantunya’yı Kocaeli’ye sevdirdiklerini ve bugünde kendisini yalnız bırakmadığı için gelen konuklara teşekkür eden İsmail Salhan, “Aslen Siirtliyim, Mersin’de büyüdüm. 2004’ten bu yana İzmit’teyim. Ortaklı bir marka ile tantuniyi Kocaeli’de sevdirdik. 2021 yılında Tantunya’yı kurduk. Bu toplantı vesilesi ile markamızı ve neler yaptığımızı anlatmak istedik. Bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz” dedi. Lansman ve toplu açılış programında firmanın tanıtımı marka kurumsal iletişim uzmanı Emrah Oral yaptı.

ŞUBELERİMİZDE ROBOTLAR OLACAK

Aynı zamanda firmalar için nitelikli personel içi eğitim de verdiklerini ve hedeflerini anlatan Oral, “Tantunya eğitim akademisi ile sektörü nitelikli personel yetiştiriyoruz. Tantunya çok özel bir yemek. Önce et ile başlanmış, sonra tavuk ile devam etmiş. Ama biz bunu şimdi mantardan da yapıyoruz. Şubelerimizde sizleri bir robot karşılayacak, her gelen müşterimizi tanıyacak, farklı bir deneyim yaşatacak. Markamız, yatırımcılarımıza 8-12 ayda amortisman sağlıyoruz. Yeni açılan noktalara başarılı personelimizi yönlendiriyor ve başarıyı da böylece getirmiş oluyoruz. Kocaeli’nin her yerine sonra da Marmara’nın tamamında olmak istiyoruz. Büyük hedefimiz ise Türkiye’nin 7 bölgesinde olmak” diye konuştu.

BU MARKA BİZİ HEYECANLANDIRDI

Törende son olarak konuşan söz alan KOTO Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer; “Firma sahibi İsmail bey ve ekibi bize geldiklerinde heyecanlandık. Pandemide bizim sektörümüzde ciddi daralmalar oldu, en çok sıkıntıyı kafeler ve gıda sektörü çekti. Tantunya’da önce kurumsal ve markalaşma, sonra yola çıkılmış. Bu başarıyı getirecektir. İlimiz adına da güzel bir markamız olacak. Ticaret odası olarak her zaman tüm yatırımcılarımızın yanınızdayız. Biz de oda olarak markalaşma ve inovasyona önem veriyoruz. Böyle bir dönemdeki yatırımı için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi. Konuşmaların ardından 4 şubenin de açılış kurdelesi aynı anda protokol üyeleri ile birlikte kesildi.

BİRBİRİNDEN FARKLI LEZZETLER

Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş bir ilke imza atarak şubelerini “Konsolosluk” ve daimi müşterilerini “Tantunyalı” olarak adlandıracak Tartunya’da ilk defa deneyebileceğiniz lezzetler menüdeki yerlerini aldı. Et ve tavuk sevmeyenler için mantarlı tantuni olan Mantuni; Meksika’nın has acı sosuyla birleştirdiği El Tantuno’ya, Cheddarlı Tantuni Burgerine, Barbekü Soslu Et Tantuni ve daha birçok sürpriz lezzet Tantunya’nın menülerinde… Tantunya an itibariyle İzmit Merkez Yürüyüş Yolu’nda, Yahya Kaptan’da, Başiskele’de ve Körfezkent’te açıldı. Marka hakkında detaylı bilgi için https://tantunya.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.