Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tarık Yusuf Uçar’a önemli görev!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tarık Yusuf Uçar, Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Adliye Tıp Kurumu Başkan Yardımcılığı’na atandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol emekli olduktan sonra Tarık Yusuf Uçar bu pozisyonda görevlendirilmişti. Uçar bugün yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Adliye Tıp Kurumu Başkan Yardımcılığı’na atandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde bir dönem İdari İşler Daire Başkanlığı da yaoan Uçar’ın yerine görevlendirilecek genel sekreter yardımcısı merak ediliyor.

Tarık Yusuf Uçar kimdir?

Tarık Yusuf Uçar, 1971 yılında Elazığ’da doğdu. Uzm. Dr. Selcen Uçar ile evli olan Tarık Yusuf Uçar 2 çocuk babasıdır. İlk ve orta okulu İstanbul Fatih İskenderpaşa okulunda okuyan Tarık Yusuf Uçar, liseyi ise İstanbul Fatih Erkek Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlayan Uçar, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler-Yerel Yönetimler alanında yüksek lisans yaptı. Uçar ileri düzeydi İngilizce bilmektedir.
Tarik Yusuf Uçar öz geçmiş