Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tartışmaların odağındaki Bozbey birlik başkanı oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2019’dan berri yürütmekte olduğu Marmara Belediyeler Birliği’nde yeni başkan akrabalarını işe aldığı iddiaları ile gündemden düşmeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın 2019’dan bugüne kadar yürütmekte olduğu Marmara Belediyeler Birliği Başkanlığı’nda bugün seçim yapıldı. Marmara Bölgesi’nde çoğunluğun CHP’ye geçmesinin ardından kimin başkan olacağı sorusu da yanıt buldu. Birlik başkanı yakın çevresini işe aldığı iddiaları ile günlerdir tartışılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey oldu.

YEĞENİNİ ‘GÜVENİLİR’ DİYE İŞE ALDI

CHP’li başkanın yeğeni olan Furkan Bozbey’i Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji’ye (BURKENT) yönetim kurulu başkanı olarak atamasını ‘güvenilir insan bulamamaya’ bağlayan Bozbey’in başkanlığını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu duyurdu.

“GİTSİN MARİFETİNİ BAŞKA YERDE GÖSTERSİN, TAVİZ YOK”

Bozbey’in yeğenini işe almasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tepki göstermişti. İmamoğlu; “Derhal gereğini yapmalılar. Burası eş, dost, akraba yeri değil kardeşim. Kim ise fark etmez. Ben de aynı şeyi yapıyorsam, benim partim de hesap soracak, kendi vicdanı da hesap soracak. Gitsin marifetini başka yerde göstersin. Bu konuda çok netiz. Bu konuda taviz yok” demişti.