Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Taşdemir: Bizimkiler “Büyükakın’a yazar” dedi… Öğrencilere yemek verilecek mi?

Kocaeli’deki öğrenciler için kumanya yardımı önerisinde bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, “Bizim arkadaşlardan bunu söylersen Tahir Bey de yaparsa ona yazar’ dedi. Yapın yeter ki size yazsın” dedi.

Kocaeli’deki öğrenciler için kumanya

Nazim Ozgun Erbulan 1SEBO İMZAKocaeli Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı meclis toplantısı ikinci oturumu bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın başkanlığında Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, okullarda öğrencilere kumanya dağıtılması önerisinde bulundu.

BÜYÜKAKIN MİLLİ EĞİTİM’E SORDU

Koceli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Okullarda fiili olarak bir sistemin kurulması mümkün değil. Okullarda da yemekhane yok. Okullarda kaldıkları süre açısından ikili eğitim yarım gün ayrılıyor. Diğerleri de 2 buçuk gibi eğitim bitiyor. Milli Eğitim bize bu bilgileri verdi” dedi.

ENGİN TAŞDEMİR “BİZİMKİLER BÜYÜKAKIN’A YAZAR” DEDİ

CHP’li Engin Taşdemir, “Sulu yemek değil kumanya verelim önerimiz budur. Bizim arkadaşlardan bunu söylersen Tahir Bey de yaparsa ona yazar dedi. Siz yapın yeter ki size yazsın’ dedi. Büyükakın, “Allah şahit, ben bunu yapayım da bana yazsın popülizmi içinde olmam. Aslında atlamamız lazım. Siyasetçinin üzerine atlaması lazım. Ben bunun yerine yardıma muhtaç çocukların elinden tutmak istiyorum. Sonsuz kaynağımız yok.