Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tavşantepe TOKİ’de aidat eylemi!

İzmit Tavşantepe TOKİ Konutları’nda genel kurul yapılmadan aidatlara yüzde 93 oranında zam yapılması sonrası9 eylem yapılıyor.

İzmit Tavşantepe TOKİ Konutları’nda

İzmit Tavşantepe TOKİ konutlarında oturanlar, aylık site aidatlarına yüzde 93 oranında zam yapılmasına tepkili.  Aidatlar, 320 liradan yüzde 93 zamlanarak 620 liraya çıkarıldı.

YÖNETİM İMZALARI KABUL ETMEDİ

Yüksek aidat artışı, sitedeki tansiyonu ister istemez yükseltmiş durumda. Duruma tepki gösteren site sakinleri olağanüstü genel kurul kararı için imza toplarken, yönetimin imzaları kabul etmediği belirtiliyor.

EYLEM YAPTILAR

Alınan karara tepki gösteren site sakinleri bugün site içerisinde bir araya gelerek yaptı. Yönetime ve alınan karara tepki gösterildi.

“USULSÜZ KARARLAR”

Yapılan eylemde bir de açıklama yapıldı. O açıklamada, şu ifadeler yer aldı: “Hem muhasebeci hem sekreter çalıştırmak yerine aynı işi bir kişiye yaptırır, siz de aldığınız maaştan vazgeçebilirdiniz. 11 blok yöneticisi aidatların en azından bir kısmını ve yakıtlarını, ayrıca personeller de yakıt ücretlerini ödeyerek şu zor dönemde herkes gibi sizlerde taşın altına elinizi koyup komşuluk ve yönetim ilişkisini bu derece yıpratmadan çözüme ulaştırabilirdiniz. Bunu yapmadınız çünkü bu insanları umursamadınız kaile almadınız bunun yerine yine bazı komşularımızı suçlayıp ekonomik sıkıntı çektikleri dönemlerde ödeyemediği aidatları öne sürerek bu insanların site sakinlerini gaza getirdiğini ifade ederek hem haklarını arayan insanları itibarsızlaştırmaya hem de yönetiminizin aldığı usulsüz kararları örtmeye çalıştınız.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ”

Zaten siz kimi zaman insanları tehdit ederek kimi zaman olayları çarpıtıp anlatarak kimi zamanda itibarsızlaştırmaya çalışarak susturmaya çalıştınız. Kaldı ki vaktinde ödenmeyen aidatları aylık 9685-10 faizle icraya vererek avukatlara da ciddi paralar ödeterek bu İnsanlardan tahsil ettiniz. Geldiğimiz bu noktada sergilemiş oldukları tavırlar ve aldıkları kararlarla güvenimizi zedeleyen yönetimin 634 sayılı KMK’nun 29. ve ilgili maddeleri ile yönetim planının 23. Maddesi uyarınca kat malikleri tarafından alınan olağanüstü kat malikleri toplantı çağrısında belirtiğimiz gündemle toplanmasına ve kat maliklerine hiç vakit kaybetmeden bildirim yapmalarını aksi takdirde bu görevi kat malikleri olarak bizlerin yapacağını ve yöneticiler hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı huzurlarınızda ifade etmek isteriz.”