Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tedavi olmak için kilometrelerce yoldan Kocaeli Üniveristesi’ne geliyorlar

Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Görkem Aksu hastane olarak dünyanın dört bir yanından tedavi olmak için gelen hastaların olduğunu söyledi. 

Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve

Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Görkem Aksu  hastaneye dair açıklamalarda bulundu. Prof. Aksu yaptığı açıklamada sadece Kocaeli’den değil, birçok ülkeden de Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedavi olmak için gelen hastaların olduğunu söyledi.

Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Görkem Aksu yaptığı açıklamada; “Sadece ilimizden değil, dünyanın pek çok ülkesinden hastalar tedavi olmak için üniversitemize geliyor. Bu anlamda yoğun bir talep ile karşı karşıya kaldığımızı belirtmek isterim. Tabi ki hastalarımızı tedavi ederken onların daha konforlu bir ortamda tedavi görmelerini de arzu ediyoruz. Bu sebeple de sürekli olarak hastanemizde yeni düzenlemeler yapıyoruz. Yenileme çalışmalarımız ile birlikte de hastalarımızdan olumlu dönüşler alıyor ve hasta memnuniyetimizin de sürekli artığını görüyoruz. Bu durum da tabi ki daha fazla tercih edilmemizi sağlıyor” dedi.

Kapasite artırımının yapıldığını da ifade eden Aksu, “Yenilenen polikliniğimizde, genişletilmiş bekleme alanlarıyla birlikte modern ve fonksiyonel tasarıma sahip odalarıyla, hastalarımıza daha iyi hizmet sunacağız. Ayrıca artırılmış oda kapasitesi sayesinde de daha fazla hastaya aynı anda hizmet verebileceğiz” sözlerine yer verdi.

“SON BİR YILDA 40 BİNDEN FAZLA KİŞİ YARARLANDI”

Kocaeli Üniversitesi Göz Hastalıkları Bölümü’nün köklü bir geçmişe ve deneyimli uzman kadrosuna sahip olduğunu ifade eden Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nurşen Yüksel ise “32 yıldır göz sağlığı alanında hizmet veren polikliniğimize, kentimiz ve ülkemizin dört bir yanından hastalarımız yanı sıra, Almanya, Azerbaycan, Bulgaristan, Fransa, Kazakistan ve hatta Amerika’dan hastalar tedavi görmek için geliyorlar. Son bir yılda 40 binin üzerinde hastamız polikliniğimizden faydalanırken, 7 binin üzerinde hastayı da ameliyat ettik” açıklamasında bulundu.

TEDAVİ YÖNTEMLERİNİ AÇIKLADI

Kocaeli Üniversitesi Göz Hastalıkları Bölümü’nde yapılan tedavi yöntemlerine de değinen Prof. Dr. Nurşen Yüksel, “Glokom, retina hastalıkları, kornea hastalıkları, şaşılık ve pediatrik göz cerrahileri tedavileri yanı sıra bölgemizde sadece üniversitemizde ahmed glokom valvi, kornea nakli, komplike retina dekolmanı, komplike vitreoretinal cerrahi olguları ameliyatlarını da merkez olarak yapıyoruz. Göz Hastalıkları Bölümümüzde; 2 profesör, 2 doçent, 2 öğretim üyesi ve 17 araştırma görevlisiyle hastalarımıza hizmet sunmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.