Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Titanic Otel kavgasında Ziya Akçay’a mahkemede fırça!

Sefa Sirmen’in batık projesi Titanic’i satın alan Azerbaycanlı iş insanının ortağı Ziya Akçay’ın alacaklılar toplantısında darp edilmesi üzerine açılan davanın duruşması bugün görüldü. Ziya Akçay, sanıklardan şikayetçi olmayınca mahkeme başkanı çok sinirlendi.

Sefa Sirmen'in batık projesi

SEBO min 5Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün basit yaralama, hukuki alacağını tahsil etmek amacıyla yağma yapmak suçlamasıyla açılan davanın tarafları Kocaeli’nin tanıdık isimleriydi. Müşteki Sefa Sirmen ve Titanic projesini yeniden ayağa kaldıracağını iddia ede Ener Yapı’nın 8. sahibi olan Azeri iş insanı Vasif Tagiyev’in eski ortağı Ziya Akçay oldu. Sanıklar ise Rıfat Ç. ve Murat Ç. oldu.

ŞİKÂYETÇİ OLMADI

Ziya Akçay duruşmaya katılırken sanıklar katılmadı. Akçay, “Şirket battıktan sonra bir toplantı yaptık. Alacaklı toplantısında tartışma çıktı. Kimseden şikayetçi değilim. Bana kim vurdu bilmiyorum. Can havliyle olayı anlattım. Bana sanıklar vurmamış ve tehdit de etmemiştir. O toplantıda alacaklılarım vardı.” dedi.

MAHKEME BAŞKANI ÇOK KIZDI

Müştekiye önceki ifadeleri okundu. Polisteki ifadesinde Müşteki Ziya Akçay, kendisine saldıranların isimlerini verdiği hatırlatıldı. Akçay ise, “Çok kalabalıktı bana kimin vurduğunu görmedim” dedi. Bunun üzerine mahkeme başkanı, “Asıl sorun müştekiler. Önce söylediklerini şimdi inkar ediyorlar. Sonra da yargıya kabahat bulunuyor” dedi.

TOLGA SİRMEN DİNLENECEK

Mahkeme heyeti, olay yerinde bulunan Sefa Sirmen’in oğlu Tolga Sirmen’in bir dahaki durışmada hazır bulundurulmasına tanıkların yeniden dinlenmesi için işlem yapılmasına karar verdi ve bir sonraki duruşmanın şubat ayında yapılması kararlaştırıldı.