Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İzmit’in Sekbanlı ve Sepetçi Mahallesi’nde 454 adetten oluşan işyeri yapmaya hazırlanıyor. 550 günde tamamlanması beklenen projede söz konusu işi yüklenen şirkete sözleşme imzalandıktan 10 gün sonra yer teslimi yapılacak ve çalışmalar da başlayacak. TOKİ’nin işyeri ihalesi bugün gerçekleştirilecek.
BAŞİSKELE’YE YAPILACAĞI GÜNDEME GELMİŞTİ
TOKİ’nin “İlk işyerim” projesi kapsamındaki 454 adet dükkan projesinin ilk olarak Başiskele’de yapılması planlanmıştı. Ancak, daha sonra İzmit’e kaydırılan projede kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı ise henüz netlik kazanmadı.
550 GÜNDE TAMAMLANACAK
TOKİ’nin “Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı ve Sepetçi Mahalleleri 454 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi” kapsamındaki ihalesi bugün saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Ankara’daki TOKİ Başkanlık binasında düzenlenecek olan ihalede işi alan şirket, projeyi 550 günde tamamlayarak teslim edecek.
