Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Transferi engellemek için Büyükakın’ı aramışlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, takıma yapılacak bazı transferlerin engellenmesi için kendisine telefon açanların olduğunu söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Kocaelispor kongresinde konuşan Tahir Büyükakın yönetimin oluşturulmasına karışmadığını söyledi. Büyükakın’ın konuşmasında şu ifadeler yer aldı: “Kocaelispor’un hedefine varabilmesi için kaçınılmaz olan altyapının kurulması. Tesis altyapısı anlamında ve ben ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte bunu çözeceğimizi taahhüt ediyoruz.Mali durumumuz iyi durumda, birkaç problem var ama orası iyi gidiyor. Kocaelispor’un mali durumunun internet sitesinden şeffaf olarak yayınlanması boynunuzun borcudur. Kocaelispor’un belki şu an hayal etmiyorsunuz ama Kocaeli, Süper Ligde birden fazla takımı oynatabilir.

BÜTÇENİN YÜZDE 95’İNİ BÜYÜKŞEHİR KARŞILIYOR

Siyasetin Kocaelispor’un üstüne gölge gibi çökmesini istemiyoruz. Biz Kocaeli için elimizdeki imkanı hep kullandırdık ama asıl zararı veren Kocaelispor’u babasının malı olarak görenledir. Ben dahil kimsenin Kocaelispor üstünde hakkı yok. Yönetimi ben yapmadım nasıl başarılı olacaksanız öyle kurun dedim. Kocaelispor’un bütçesinin yüzde 95’ini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi karşılıyor. Kulübe biri transfer edecekken transferi engellemek için telefon edenleri biliyoruz. Kimse Kocaelispor’un üstünde değil, ondan büyük değil. Her birimiz bir gün koltukları terk edeceğiz. Bu koltuklardan kalktığımız zaman alnımız ak şekilde sokaklarda gezmemiz lazım. Siyasetin malzemesi olmayacak Kocaelispor.

KÖTÜ GÜNDE DE…

Bir mağlubiyet sonrası ortalık yangın yerine çevrilmesin. İyi günde de kötü günde de Kocaelispor’a destek olmak zorundayız. Artık bu taraftar Süper ligde olmalı. Sadece bir takım değil bu şehirden başka takımlarda olmalı. Sabredelim, bugünü düşünmeyelim bu hırsları bir kenara bırakalım bu kentin çocukları başarılı olsun bu kent başarılı olsun. Kocaelispor bu kentin ortak değeri olarak kalmaya devam etsin”