Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜBİTAK Gebze’ye 24 personel alınacak

TÜBİTAK personel alımı yapıyor. KPSS olmadan farklı alanlarda 27 personel alımı yapılacak. 24 kişi Gebze’de istihdam edilecek.

TÜBİTAK personel alımı yapıyor.

TÜBİTAK personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi gazetede 22 Kasım 2023 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre TÜBİTAK bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda istihdam edilmek üzere 27 Personel alımı yapılacak. 24 personel Gebze’de 3 personel Ankara’da istihdam edilecek.

TÜBİTAK Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

TÜBİTAK İki farklı birimine personel istihdam edecek. Bu kapsamda alımlar; TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü (RUTE) – 2 Kişi Ar-Ge Teknisyeni ( Ön Lisans ) ve 22 Araştırmacı ( Lisans )
TÜBİTAK Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi (ULAKBİM) – 3 Araştırmaco ( Lisans )
Ayrıca RUTE alımları Gebze için gerçekleştirilecek olup ULAKBİM alımları ise Ankara’da gerçekleştirilecektir.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

TÜBİTAK personel alımı için yayımlanmış olan ilana göre adaylardan genel olarak ” Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak” gibi şartlar aranacaktır.

KPSS Şartı Aranmıyor!

TÜBİTAK personel alımları için adaylardan herhangi bir KPSS Şartı aranmayacak. Bu kapsamda adayların Yabancı Dil şartı ve Tecrübe şartlarını sağlıyor olmaları gereklidir.

Yabancı Dil Sınavı Şartı Var!

Personel alımı kadrolarına başvuru için adayların İngilizce dilinden gerekli puan türlerinden Puan almış olmaları gereklidir.

Eğitim Şartı Nedir?

Adayların alanına göre Ön Lisans ve Lisans mezunu olmaları gereklidir. Buna göre;

TÜBİTAK PERSONEL ALIM DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN