Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye öğretmeni konuşuyor!

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde okul müdür yardımcısı, 17 yaşında olduğu iddia edilen bir kişi tarafından trafikte silahla başından vuruldu. Müdür yardımcısı Mahir Çağaç’ın ölümü Türkiye’nin gündemine oturdu.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde okul müdür yardımcısı, 17 yaşında olduğu iddia

Kocaeli’nin saatlerinde Çayırova Kültür Merkezi yakınlarında bulunan PTT şubesi yanında bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çağaç, trafikte seyir halinde olduğu esnada 17 yaşında olduğu iddia edilen bir kişi tarafından başından vurularak öldürüldü. Zanlı ise olay yerinden kaçarken, emniyet ekipleri her yerde zanlıyı aramaya devam ediyor. Çağaç’ın ölümü Türkiye’nin gündemine oturdu.

Çağaç’ın ölümü Türkiye’nin gündemine oturdu, X’te en fazla konuşulan konulardan birisi oldu. Mahir Çoğaç’ın ölümünün ardından birçok sosyal medya kullanıcısından ve öğrencilerden paylaşımlar geldi. İşte o paylaşımların bazıları:

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e düzenlenen saldırı sonrasında İletişim Başkanı
Sıradaki Haber Erdoğan’dan Özel’e geçmiş olsun telefonu!