Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’de çok önemli bir zirve yapılacak

Başiskele Belediyesi Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nin ilk programı Kariyer Zirvesi olacak. 7 oturumda gerçekleştirilecek zirveye çok sayıda alanında uzman eğitimci ve isim katılacak

Başiskele Belediyesi Türkiye Yüzyılı

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Bu millete hizmet nasip işi. Bize nasip oldu. Enerjimizle hizmet etmeye çalıştık. Şükürler olsun başımızı öne eğmeyecek şekilde çalıştık. Aslolan gönüllere girmektir sözünü kendimize prensip edindik. Geldiğimiz noktada sözümüzün arkasında durduğumuzu görüyoruz. Seçildiğimizde 38-39 yaşımızdaydık. Belediye başkanlığı çok çetin bir işmiş bunu gördük.

“GENÇLERİN YASİN ABİSİ OLDUK”

Belediyelerin ayrışacağı yerler sosyal projeleri. Gençlik projeleri kapsamında Gen-i Ala projemizle ödüle layık görüldük. Gençlerin Yasin abisi olma hedefimiz vardı. Bunu başardık. Özellikle 18-24 arası seçmen gençlerden ilgi görüyoruz. Biz gençlerin abisi olduk. Başiskele’de teknolojik alt yapısı en gelişmiş merkezi biz yaptık. Adını Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi koyduk. Geçen yıl kariyer zirvesi yaptık.

1 KASIM ÇARŞAMBA KARİYER ZİRVESİ

Gençlik merkezimizin ilk programı yine kariyer zirvesi olacak. Orada alacakları küçük bir ışıkla, kendilerine yol haritası oluşturacak bir programı 1 Kasım Çarşamba günü gerçekleştireceğiz. Burada birbirinden değerli akademisyenler eğitimciler olacak. Moderatörümüz Cem Öğretir olacak. Şehrimizdeki üç üniversitemizin rektörü açılış oturumuna katılacak. Moderatörü de ben olacağım. Burada öğrencilere hitap edilecek. İkinci oturum, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ‘Stratejik liderlik’ sunumunu yapacak.

BAKAN DA GELECEK

İkinci oturumda İlham Veren Başarı Hikayeleri anlatılacak değerli katılımcılarla. Üçüncü oturumda Global Sektörde İ.K. Yönetimi olacak. Dördüncü oturumda Kariyer Yolculuğunu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı sunum yapacak. Beşinci oturumda Türkiye Yüzyılı Teknolojisi sonumu da bu kapsamda yapılacak. 6. Oturumda Sosyal Medya’nın Geleceği konusu işlenecek. 7. Oturumda Geleceği Yönetmek konulu sunum Ahmet Şerif İzgören tarafından sunulacak ve zirve bu oturumla sona erecek. 100. yılımıza yakışır bir giriş yapmak istedik.”