Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye’yi duygulandıran öğrenciler emniyete konuk oldu!

İzmit Ulugazi İlkokulu’nda dün herkesi duygulandıran bir olay yaşandı. Derse yetişmek için koşarken sağanak yağmura yakalanan 2 öğrenci İstiklal Marşı’nın başlamasıyla birlikte okul bahçesinde hazır ol vaziyetine geçti. O öğrenciler bugün emniyetin konuğu oldu.

İzmit Ulugazi İlkokulu'nda dün

İzmit Ulugazi İlkokulu’nda dün herkesi duygulandıran bir olay yaşandı. Derse yetişmek için koşarken sağanak yağmura yakalanan 2 öğrenci İstiklal Marşı’nın başlamasıyla birlikte okul bahçesinde hazır ol vaziyetine geçti. Yanlarında şemsiye dahi olmayan, İstiklal Marşı’nı sonuna kadar okuyan, marş bitince koşarak sınıflarına giden öğrenciler herkesin takdirini topladı. O öğrenciler bugün Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nun konuğu oldu.

TİPİOĞLU AÇIKLAMA YAYINLADI

Veysel Tipioğlu sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınlayarak, “Pazartesi sabahı okullarının bahçesinde, yağmura aldırmadan İstiklal Marşı’mızı sonuna kadar okuyan iki çocuğumuz hepimizi duygulandırmıştı. O güzel çocuklarımız Duru Damla ve Mehmet Akif’i, aileleri ve Okul Müdürleriyle birlikte misafir edip ağırlamaktan mutluluk duyduk.” dedi.

İzmit Ulugazi İlkokulu’nda duygulandıran görüntü!