Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkkan, saldırıya uğrayan gazeteci için konuştu

Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası Köseler Mahallesi’nde bulunan çiftliğindeki kaçak yapılarının yıkımını haberleştirirken darp edilen Gazeteci Mustafa Uslu için Türkkan’dan açıklama geldi.

Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Dilovası

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve  Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası Köseler Mahallesi’nde bulunan çiftliğindeki kaçak yapılar için tahliye işlemi önceki gün başlatıldı. Yıkım çalışmalarını takip eden İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Mustafa Uslu, Lütfü Türkkan’ın şoförünün de aralarında olduğu öğrenilen 4 kişinin saldırısına uğradı. Şahıslar tarafından ağır şekilde darp edilen ve kanlar içinde kalan Uslu, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Saldırgan şahıslar, Uslu’nun kamerası ve ekipmanlarını da kırdı. Saldırgan şahıslar olay yerinde jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

“ÇİRKİN OLAY”

Milletvekili Türkkan konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Dilovası’ndaki ahırların yıkımı esnasında, görevini yapan İHA Muhabiri Mustafa Uslu’yu yapılan saldırıyı büyük üzüntüyle öğrendim. Basın özgürlüğünün ve emekçilerinin her daim yanında olmuş bir siyasetçi olarak, bu çirkin olayın takipçisi olacağım.

“MAĞDURİYETLERİNİN TELAFİSİ”

Mustafa Uslu kardeşimize geçmiş olsun diyor, yanında olacağımı ilan ediyorum. Ahırların yıkımı sırasında yaşanan talihsiz olaydan sonra muhabir Mustafa Uslu kardeşimi şirketimiz Gn. Md. ziyarete gitti. Baba Serdar Uslu ile de ben görüştüm. Yaşadıkları mağduriyetlerin telafisi için yanlarında olacağımı tekrar ettim. Mustafa’nın yanında olmaya devam edeceğim.”