Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uğur Dündar’ın kavga görüntüleri şoke etti!

Twitter’da paylaşılan videoda röportaj

Twitter’da paylaşılan videoda röportaj için gittiği Amerika’da Halil Bezmen’le tartışan Uğur Dündar, kamerayı kapatmak isteyince sert tepki veriyor. Dündar’ın, röportaj için gittiği yerde çekim yapılmasını engellemek isteyen kişiyi mikrofonla dövdüğü anlar, sosyal medyada tekrardan gündem oldu.

VURMA DİYE UYARIYOR

“Seni parça parça yaparım.” diyen kişiye Uğur Dündar, “Hadi parçala bakayım, hangimiz hangimizi parçalayacak bakalım.” diyor. Darbe alan Uğur Dündar, “Vurma” uyarısının ardından karşısındaki adamı mikrofonla uzun bir süre dövüyor.

Halil Bezmen, (d. 1949 İstanbul) Türk iş adamı ve yazar. Özellikle Türk kamuoyunda “Rahşan Affı” olarak bilinen ve 22 Aralık 2000 tarihinde TBMM tarafından çıkartılan yasa ile cezaevinden salıverilmesi, İSKİ dolandırıcılığının ardından tarihi eser kaçakçılığı ve vergi kaçırmak suçlarından yargılandığı esnada yurt dışına kaçması ve son dönemde yazdığı kitaplar ile tanınmaktadır.

Sefarad kökenli bir aileden gelen Bezmen, ilkokulu İstanbul’da okuduktan sonra eğitim hayatına İsviçre’de devam etmiştir. Zürih Teknik Üniversitesi makine mühendisliği bölümünden mezun olmuş ve Türkiye’ye döndükten sonra, 1929 yılında kurulmuş olan ailesine ait Mensucat Santral isimli şirkette çalışmaya başlamıştır. Yaklaşık olarak on yıl kadar sonra Mensucat Santral şirketine genel müdür olarak atanmıştır. Bu yıllarda Santral Holding şirketi, Türkiye’deki en büyük 10 aile şirketi arasında bulunuyordu. Ancak babası Fuad Bezmen, Halil’i şirketi batırdığından dolayı medyada kötüleyen yorumlarda bulunmuştur. Ayrıca, daha sonra Halil Bezmen’in Hayyam Garipoğlu’na 35 milyon dolar karşılığında sattığı Rabak Elektrolitik Bakır ve Mamulleri A.Ş.’de Santral Holding’e aitti. Bezmen, Türkçenin yanı sıra Fransızca, Almanca, İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

Uğur Dündar kimdir?

Dündar, 28 Ağustos 1943’te İstanbul’da doğdu. Lise öğrenimini Vefa Lisesi’de tamamladı. Ardından İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Enstitüsü’nden mezun oldu.

1970 yılında TRT tarafından açılan bir sınavı kazandı ve televizyon yapımcısı olarak çalışmaya başladı ve Resmî Gazete yazarı oldu. Aynı yıl içinde Birleşik Krallık’ta BBC’nin “Televizyonda Yapım-Yönetim” kursuna katıldı. Türkiye’ye döndükten sonra TRT’de yapımcı, yönetmen ve sunucu olarak değişik televizyon programlarına imza attı.

Türk televizyonculuğunun duayenlerin biri olan Uğur Dündar şu anda Sözcü gazetesinde köşe yazıları yazıyor.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER;

YORUMLAR

4 adet yorum var

  1. Ekmek parası için çalışan insana böyle davranılmaz, gazetecilik dışında kasıtlı bir tavır var.

  2. Çalışana işçiye yapılan davranışı ve yıllar sonra yayınlanmasını duayen bir gazeteciye hiç yakıştıramadık. Bize yansıtılan kes yapıştır kahraman gazeteci tarzı sipariş haber sonuçta,
    Anlatıldığı gibi masum ve haklı olsaydı ABD’de 100 bin dolar ceza ödemezdi.

  3. Bu görüntüleri bizler izlediğimizde, bugüne kadar yaptığı yayınların (kişisel husumete dayalı abartılı yanlı ve kasıtlı) kes yapıştır haber üretme tarzı ile hazırlandığını düşündük. Bu tarz anlatım şekline ve yıllarca tek kişi üzerinden yaptığı haberlerle çoooooook tatlı prim yaptı gündemde kaldı para kazandı, zaman içine çoğu haberin başı veya sonu asılsız çıktı halen taraflı eski haberleri yayınları gündemde kalmak adına kullanıyor kendisi. Bizler onun bu haberlerinden T.C. hiçbir kanun kural yok, hiçbir kamu görevlisi yıllarca işini yapmadı veya gazetecilik mesleğinin kuralları da yok demek istiyor, anlamını çıkıyoruz. Borçları ödemek için fabrikaları satılmış, kalan borçları şahsen ödenmiş, kişisel haciz ve icraları kaldırılmış, tarihi eser dediğin ev eşyaları tamamen aynen iade edilmiş, borcu yoktur yazıları verilmiş, artık o kasıtlı haberlerin mağduru bir sanayici değil, mutlu bir roman yazarı. Eğer 4 .kuşak şirketler topluluğu yaşasaydı büyüyecekti ve belki bugün 150.000 kişi çalışacaktı. Çocuklarımız işsiz kalmayacaktı , Basın yoluyla linç edilen Kasıtlı haberler yapılan ahısın sicili temiz hiçbir ceza almamış, halen karalama kampanyası doğru mu ? bizler artık şahıs iş dünyasında da yok, yeter uyandık diyoruz.

    1. Bunca yıl kanun kural dava safhaları uygulanmış ve hiç ceza almamış, en sonunda yıllar sonra her şeyin doğrusu ortaya çıkmış. Basındaki birçok haberlerin yanlı olduğu görülmüş oldu. Halil Bezmen’ e büyük bir haksızlık yapılmış olduğu kamuoyu tarafından anlaşıldı. Bu şirketlerin topluluğu ürettiği kaliteli ürünler nasıl gelir gelebilir ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ticaret Bakanlığı'nın, tavuk ihracatına yasak
Sıradaki Haber Fiyatlar uçtu, tavuk ihracatına yasak geliyor