Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uğur Enç yazmıştı… Faruk Denli istifa etti!

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Uğur Enç iki gün önce Körfez Belediyesi’nde MHP’lilerin bütçe pazarlığı yaptığını, Faruk Denli’nin istifa etmesini yerine MHP’ye yakın bir ismin başkan yardımcısı yapılmasını istediğini yazmıştı. Kamuoyunun ilk defa Bağımsız Kocaeli’den okuduğu bu olaydan iki gün sonra Faruk Denli görevinden istifa etti.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni

Körfez Belediyesi’nde beklenen gelişme yaşandı. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, aldığı kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Denli, istifasıyla ilgili, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz dönemde İlimtepe’de görevim sırasında bir trafik kazası yaşamıştım. Ağır yaralandığım kaza sonrasındaki tedavi sürecimiz devam ediyor. Doktorum tedavi sürecimin daha sağlıklı ilerleyebilmesi adına görevden ve stresten mümkün olduğu kadarıyla uzak durmamı tavsiye etti. Bu tavsiyeye uyarak istifamı belediye başkanımız Şener Beye sundum. Zaten son dönemde sağlık açışından ciddi zorluklar yaşamaya başlamıştım. Tüm arkadaşlarıma bu zamana kadar verdikleri destek dolayısıyla teşekkür ederim” dedi.

200 MİLYONLUK AÇIK VAR

Hatırlanacağı üzere gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Uğur Enç iki gün önce Körfez Belediyesi’nde MHP’lilerin bütçe pazarlığı yaptığını, Faruk Denli’nin istifa etmesini yerine MHP’ye yakın bir ismin başkan yardımcısı yapılmasını istediğini yazmıştı. Kamuoyunun ilk defa Bağımsız Kocaeli’den okuduğu bu olaydan iki gün sonra beklenen oldu. Faruk Denli’nin yerine atanacak isim merak konusu. Tek bilinen MHP’lilerin mart ayı meclis toplantısında bütçeye onay vermesi için önemli bir adımın atılmış olması. Bilindiği gibi Körfez Belediyesi’nin 200 milyon lira bütçe açığı bulunuyor. MHP’liler bütçeye onay vermezse Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt görevden düşüyor.

https://www.bagimsizkocaeli.com.tr/yazarlar/korfezde-baskan-degisebilir-h147370.html