Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uğur Koştur adaylığını geri çekti

Petrol-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu TÜPRAŞ İzmit’te sendika temsilci seçimleri öncesinde Uğur Koştur adaylığını geri çektiğini duyurdu.

Petrol-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu

Petrol-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu TÜPRAŞ İzmit’te sendika temsilci seçimleri 24 Şubat’ta yapılacak. 1.600 çalışanın bulunduğu TÜPRAŞ’ta çok sayıda isim adaylığını duyurdu. 6 temsilci için yapılacak seçimler sonucun belli olmasının ardından temsilciler kendi aralarında bir baş temsilci seçecek.

“SEÇİMLER DEPREM SÜRECİNDE YAPILMAMALI”

Geçtiğimiz gün Uğur Koştur, sosyal medya hesabı üzerinden aday olduğunu duyurmuştu. Koştur, bugün yaptığı paylaşımda adaylığını geri çektiğini açıkladı. Koştur konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Yarın yapılacak Tüpraş işyeri temsilcilik seçimlerinde adaylık başvurusu yapmıştım. Bu süreçte birçok görüşmem ve temaslarım oldu. Adaylık sürecinde hep yanımda olan arkadaşlarıma özellikle çok sevdiğim kardeşim Serter Keskin’e çok teşekkür ediyorum. İlk günden beri seçimlerin bu deprem sürecinde yapılmaması yönünde çağrıda bulundum.

“ADAYLIĞIMI GERİ ÇEKİYORUM”

Bugün aldığım karar neticesinde genç arkadaşlara destek olmak amacıyla adaylığımı geri çekiyorum. Yapılacak seçimlerde aday olan arkadaşlara başarılar diliyorum. Benim desteğim bağımsız aday olarak seçimlere katılan Tolga Papakçı, Emre Sürek, Tarık Demirtürk ve çok sevdiğim genç kardeşim Özkan Şimşek yönünde olacaktır.”

Ugur kostur