Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uğur Koştur, TÜPRAŞ için adaylığını açıkladı

Tüpraş’ta 24 Şubat’ta yapılacak olan temsilci seçimleri öncesinde Uğur Koştur adaylığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Tüpraş’ta 24 Şubat’ta yapılacak

Petrol-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu TÜPRAŞ İzmit’te sendika temsilci seçimleri 24 Şubat’ta yapılacak. 1.600 çalışanın bulunduğu TÜPRAŞ’ta çok sayıda isim adaylığını duyurdu.  6 temsilci için yapılacak seçimler sonucun belli olmasının ardından temsilciler kendi aralarında bir baş temsilci seçecek.

“BİR TEPKİ VERMEK İSTEDİM”

Yapılacak seçimlere günler kala TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi temsilcilik seçimlerinde Uğur Koştur sosyal medya hesabı üzerinden adaylığını duyurdu. Koştur, adaylığıyla ilgili şu ifadelere yer verdi; Hiç kolay olanı seçmedim hayatımda. Çünkü zor olacak ki imtihan olsun. Şimdi bir yola çıkarken de hesap kitap yapmadım. Bir tepki vermek istedim kendimce. Seçim sürecinde de hiçbir üniteyi hiçbir kısmı gezmedim.

“DAHA İYİ YAPACAĞIMA İNANIYORUM”

Bizim ünitemize gelen aday arkadaşları da en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Sadece şunu söylemek istiyorum. Ben bu temsilcilik görevini aday olan muhalefet ve mevcut temsilcilerden daha iyi yapacağıma inanıyorum. Bu konuda mütevazı olamayacağım. Hem sosyal çevrem hem siyasal çevrem hem rafineri tecrübem hem de abiliğim hepsinden fazla diye düşünüyorum.

“6 OYDAN BİR TANESİNİ BENİM İÇİN VERMELERİNİ İSTİYORUM”

Sadece 24 Şubat günü çalışma arkadaşlarımdan kullanacakları 6 oy’dan bir tanesini benim için vermelerini istiyorum. Bana kızanlar olabilir beğenmeyen olabilir hatta benimle küs olup konuşmayanlar olabilir siyaseten bakanlar olabilir onlardan tek ricam oy kullanırken herşeyi bir kenara bırakıp bu işi yapıp yapamayacağımı düşünerek oy versinler. Birlikte daha iyi şartlarda çalışmalar yapmak ve mücadeleye etmek dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım. Tüm arkadaşlarıma dostlarıma tek ricam benim için sadece destek istemeleri ve beni tanımayanlara da beni olduğum gibi anlatmaları.”

Ugur kostur