Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uğur Saral KYÖD’e adaylığını açıkladı

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği başkanlığı için Uğur Saral aday olduğunu yaptığı yazılı açıklama ile resmen duyurdu

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nde seçim yaklaşıyor. Kocaeli’nin tanınan simalarından Uğur Saral, başkanlığa aday olduğunu yaptığı yazılı açıklama ile resmen duyurdu. Uğur Saral’ın adaylık açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Hayatım boyunca onur duyarak üstlendiğim, keyif alarak çalıştığım ve başarıyla tamamlayarak sürecin gururunu yaşadığım birçok görevden bir tanesi de KYÖD’de geçirdiğim 4 yıllık Yönetim Kurulu Üyeliği dönemimdir.

MEVCUT YÖNETİME TEŞEKKÜR

Bu 4 yılda kentimize, ülkemize dokunan birçok projeye hayata geçirsek de, bu güzel derneğin, Kocaeli’nin en güçlü sivil toplum kuruluşunun bizlere kattıklarını da asla es geçemem. Evet herkes kadar ben de maddi ve manevi olarak birçok katkıda bulundum fakat verdiklerimden çok daha fazlasını aldım. Bu 4 yıl boyunca yol arkadaşlığı yaptığımız Başkanımız Sayın Didem Turan ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, KYÖD’e büyük emekleri olan tüm geçmiş dönem başkan ve yönettim kurulu üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim.

ATATÜRK ÇİZGİSİNDE

Bu 4 yıllık süre boyunca yolumuzu KYÖD’ün tüzüğü belirledi. Bu tüzüğü öne alarak; çağdaş, laik, demokratik, kısaca Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü içselleştirmiş bir çizgide, “Kocaeli için ne yapabiliriz?” sorusunu kendimize sorarak yol aldık. Önceliğimiz kentimiz, derneğimiz oldu. Çünkü KYÖD çatısı altındaki herkes KYÖD için vaktinden, işinden, ailesinden fedakarlık yaparak KYÖD adına çıkar gözetmeksizin çalışmıştır.

“BAŞKANLIĞA ADAYIM”

2018-2021 dönemi KYÖD Genel Sekreteri ve 2021-2022 dönemi KYÖD Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığım 4 yıllık Yönetim Kurulu Üyeliğim sürecinde edindiğim bilgilerim ve kazandığım tecrübelerle şimdi de çok değer verdiğim KYÖD’ü Başkanı olarak temsil etmek istiyorum. Derneğimizin çıtasını daha da yukarılara taşımak, hafızamızı diri tutarak KYÖD’ün 75 yıllık birikimlerinden güç alarak daha çok yüksek öğrenimli gençlere ulaşmak ve derneğimize taze kanlar kazandırmak için, kentimizin sorunlarına çözüm getiren ve KYÖD’e yakışan projelere imza atabilmek için, çok daha fazla öğrenciye burs verebilmek için, Cumhuriyete sadık gençleri KYÖD’ün güvenilir çatısı altında biraraya getirmek için, KYÖD’e emeği olan tüm büyüklerimizle birlikte daha sık biraraya gelmek ve KYÖD’ü bu kentin kalbi yapmak için, gençliğimin heyecanı ve enerjisiyle, 12 Haziran 2022 Pazar günü yapılacak Genel Kurul’da KYÖD’ün Yeni Dönem Başkanlığına aday olduğumu KYÖD üyelerine ve kamuoyunun bilgisine sunarım.”

Uğur Saral Kimdir?

1985 İzmit Doğumluyum.

İşletme Bölümü Mezunuyum.

Siyasette Gençlik kollarında başlayarak Ana Kademe ve Genel Merkez Yöneticilikleri yaptım.

Gölcük Rotary Kulübünde Başkanlığı ve Bölge Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum.

KYÖD’te 4 yıllık Yönetim Kurulu üyeliği döneminde 3 yıl Genel Sekreterlik ve halen Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyorum.