Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

UlaşımPark yöneticileri bu araçla seyahat eder mi?

Kandıra sahilleri deniz sezonu

Sebahattin AYDINKandıra sahilleri deniz sezonu açıldıktan sonra binlerce kişiyi misafir ediyor. Vatandaşların çoğunluğu kendi araçlarıyla Kandıra sahillerine ulaşsa da toplu ulaşım araçlarını kullananların sayısı da az değil. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark Müdürlüğü‘ne bağlı 800 C, 800K ve 800 CK hatları, vatandaşların Kandıra sahillerine seyahati için seferler düzenliyor.

KANDIRA OTOBÜSLERİNDE KURAL YOK

Ancak bu araçlar talebi karşılamamaya başladı. Koronavirüs nedeniyle araçlara alınan yolcu sayısında azalmaya gidileceği söylense de Kandıra sahillerine giden otobüslerde bu karara uyulmadığı görülüyor. Bugün Cebeci’ye giden 13.30 800c otobüsünde sosyal mesafe kuralının olmadığı görüldü. Şoförün her durakta yolcu almaya devam etmesi  ve ayaktaki yolcuların birbirlerine çok yakın olması vatandaşlar tarafından tepki çekti.

Kandıra 800 ck

MÜDÜRLER BİNER Mİ?

Bu görüntülerin ardından akıllara gelen soru, “Ulaşımpark müdürleri bu araçlarda seyahat eder mi?” oldu. Cevabını sizlere bırakıyoruz. Vatandaşlar, sefer sayısının arttırılmasını talep etse de bu şimdilik pek mümkün görünmüyor. Otobüslerde bu kadar yolcu alınması ise Koronavirüs salgını riskinin ne denli kolay yayılacağını gösteriyor.

3 2

2 2