Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ulaşımpark’ta Salih Kumbar istifa etti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark’ta flaş bir istifa yaşandı. Ulaşım Park Genel Müdürü Salih Kumbar’ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark'ta

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde flaş bir istifa yaşandı. Yasin Özlü’nün belediye başkanı olmasının ardından Ulaşım Park Genel Müdürü olan Salih Kumbar’ın görevinden istifa ettiği öğrenildi. Kumbar, 2007 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kara Ulaşım Şube Müdürlüğüne başladı. 7 yıl bu görev yaptıktan sonra 2014 tarihinde Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığına atanmıştı.

MURAT SAĞLAM MÜDÜR OLDU

Birçok görev alan Kumbar, Özlü’den boşalan genel müdürlük koltuğuna oturmuştu. Ulaşım Park genel müdürlüğü görevine Hafriyat Şube Müdürü Murat Sağlam getirildi.

MURAT SAĞLAM KİMDİR?

1976 yılında Erzurum’un Pazaryolu ilçesinde doğan Murat Sağlam, 2001 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme ve Ekonomi fakültesi, İngilizce Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olmuştur.  İş hayatına 2006 yılında özel sektörde başlayarak uzun süre proje ve lojistik yöneticiliği görevlerinde bulunduktan sonra 2015 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut’a Hafriyat Müdürü olarak atanmıştır ve bu tarihe kadar görevini yürütmüştür. İyi derecede İngilizce ve orta seviyede Almanca bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Murat Saglam