Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

UlaşımPark’tan kurtuluş tramvayı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki UlaşımPark A.Ş. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda alkışlanacak bir işe imza attı. Şirket bünyesinde hizmet veren tramvaylardan biri kurtuluş savaşı mücadelesinin ilk adımının atıldığı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının yıldönümünde Türk bayrağı, Atatürk ve milli mücadele görselleri ile donatıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki

Uğur EnçKocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki UlaşımPark A.Ş. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda alkışlanacak bir işe imza attı. Şirket bünyesinde hizmet veren tramvaylardan biri kurtuluş savaşı mücadelesinin ilk adımının atıldığı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının yıldönümünde Türk bayrağı, Atatürk ve milli mücadele görselleri ile donatıldı. Serhan Çatal’ın genel müdür olmasının ardından vatandaşa dokunan pek çok projeye imza atan UlaşımPark A.Ş.’nin yeni çalışması da takdir topladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki UlaşımPark A.Ş. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda alkışlanacak bir işe imza attı. Şirket bünyesinde hizmet veren tramvaylardan biri kurtuluş savaşı mücadelesinin ilk adımının atıldığı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının yıldönümünde Türk bayrağı, Atatürk ve milli mücadele görselleri ile donatıldı.MİNİ KONSERLER

Tramvay yolcularına Türk bayrakları dağıtıldı ve 19 Mayıs ruhu tam anlamıyla yaşatıldı. Gün boyu Akçaray tramvay hattında hizmet verecek olan 19 Mayıs kurtuluş tramvayı Kocaelilerin ilgi odağı oluyor. Tramvay içerisinde KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenciler ve kimi yerel sanatçılar çeşitli marşların ve Atatürk’ün sevdiği şarkıların bulunduğu kimi eserleri içeren mini konserler veriyor.