Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ülke deprem bölgesine seferber oldu Kocaeli Kuyumcular Derneği 14 Şubat’ı düşünüyor

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle 5’inci günde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Binlerce insan hayatını kaybettiği depremde Kocaeli Kuyumcular Derneği Sevgililer Günü’nü düşünmesi hayretler içinde bıraktı.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle
Nazim Ozgun Erbulan 1

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki deprem nedeniyle vatandaşlar ellerinden geleni yapmak için seferber oldu. Kurumlardan esnafa kadar herkes deprem bölgesine yardımda bulunmak için seferberlik başlattı. Depremde şimdiye kadar açıklanan hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 1999 depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısını geçti.

KUYUMCULARIN SAATLERİ UZATILDI

Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları sürerken Kocaeli Kuyumcular Derneği tepkiyle karşılanan bir mesajı dernek üyelerine attı. Atılan mesajda 14 Şubat nedeniyle çalışma saatlerinin uzatıldığı duyuruldu. Mesajda, “14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle ilçelerle beraber Kocaeli’deki tüm kuyumcu dükkânlarının kapanış saatleri 13 Şubat Pazartesi ve 14 Şubat Salı günü 20.30’a kadar uzatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

ARAMA KURTARMA DEVAM EDERKEN KUYUMCULAR 14 ŞUBAT’I DÜŞÜNÜYOR

Bu mesaj hem bazı kuyumcular hem de vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Halen enkazdan çıkarılmayı bekleyen, yardım bekleyen vatandaşlar bulunurken arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği sırada Kocaeli Kuyumcular Derneği’nin Sevgililer Günü’nü düşünmesi tepkileri de beraberinde getirdi.