Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üniversite çalışanlarından otopark ücreti almasınlar!

Kocaeli Üniversitesi çalışanlarından otopark ücreti alınmasına Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) İl Temsilciliğince eleştirildi

Kocaeli Üniversitesi çalışanlarından otopark

KOÜ Tıp Fakültesi çalışanlarından alınan otopark ücreti personeli ayağa kaldırdı. BASK Kocaeli Şube Temsilcisi Sami Ayyıldız, böyle bir uygulamanın son derece yanlış olduğunu söyledi. BASK Kocaeli İl Temsilcisi Sami Ayyıldız, Kocaeli Tıp Fakültesi Hastanesi’nin otoparkından son bir haftadır ücret talep edildiğini söyledi. Hastane personelinden alınan otopark ücreti ile ilgili konuşan Ayyıldız, “Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi otoparkında personelden ücret talep ediyorlar. Başhekim ve dekanlıkla bu konuyu görüştük ücret almayacaklarını söylediler. Ancak işletme müdürü buna rağmen uygulamayı devam ettirmekte” dedi.

‘İŞLETME ISRARCI’

Çalışanların otopark ücreti alınmasından dolayı mağdur olduğunu belirten Başkan Ayyıldız, “Nihayetinde bu kurumun otoparkı. Otopark ücreti alınmamasını ve personelin mağdur olmamasını istiyoruz. Orası özel bir işletme değil. İşletme müdürü ücret alınmasın denmesine rağmen almakta ısrar ediyor. Üyelerimiz bu sebeple sıkıntı çekiyor. Bu uygulamanın bir an önce kaldırılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.