Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üniversite hastanesi Allah’a emanet!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yönetimsel sıkıntılar var. Pek çok bölüme aylarca randevu dahi alınamıyor.

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediyesi'nde Ak Parti torpiliyle işe alınan isimleri tek tek açıkladı.Kocaeli’nin en büyük değerlerinden biri olan üniversitede en ufak bir sıkıntı vatandaşa yansıyabiliyor. Kocaeli Üniversitesi’nin önemli birimi Umuttepe Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yönetimsel sıkıntılar var. Pek çok bölüme aylarca randevu dahi alınamıyor. Yaşanan sıkıntılar sık sık gündem oluyor ancak ne başhekimlik ne de üniversite rektörlüğü bu sorunlarla yeteri kadar ilgilenmiyor.

ULAŞILAMIYOR

Üniversite hastanesinden son şikayet önceki gün geldi. Didem isimli bir vatandaş kadın doğum bölümüne 1 ay boyunca randevu alamadı. Mağdur vatandaş yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı: “1 aydır Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nden kadın doğum bölümüne Hematoloji bölümüne randevu almaya çalışıyorum alamıyorum. Nasıl yapmam lazım ne zaman bu randevular boşalıyor ne zaman aramamız gerekiyor. Ya ne internet üzerinden ne de telefonla asla ulaşamıyorum. Yoksa başhekime çıkacağım başka çarem kalmadı.”