Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlü sunucu Alp Kırşan’dan Kartepe Teleferiği’ne övgü dolu sözler!

Ünlü sunucu Alp Kırşan Kartepe Teleferiği’yle ilgili övgü dolu ifadeler kullandı. Kırşan, “Böyle bir teleferiğin olması çok güzel ve çok pratik bir şey çok hoşuma gitti” dedi.

Ünlü sunucu Alp Kırşan Kartepe Teleferiği’yle ilgili övgü dolu ifadeler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe’de açılan ve teleferik vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Uzun yıllar beklenen ve 3 Nisan 2024 tarihinde vatandaşların kullanımına sunulan teleferiği ünlü sunucu Alp Kırşan da ziyaret etti. Kırşan Kartepe Teleferiği hakkında övgü ifadeler kullanırken, Kocaeli’nin şaşırtmaya devam ettiğini ifade etti. Alp Kırşan; “15 sene önce arabayla geliyorduk buraya. Böyle bir teleferiğin olması çok güzel ve çok pratik bir şey çok hoşuma gitti” açıklamasında bulundu.

Alp Kırşan yaptığı açıklamada; “15 sene önce arabayla geliyorduk buraya. Böyle bir teleferiğin olması çok güzel ve çok pratik bir şey çok hoşuma gitti. İstanbul’da yaşıyor olsam her hafta sonu burada olurdum. Kasım’ın sonunda olmamıza rağmen muhteşem bir kar var. Kocaeli’ye her geldiğinizde yeni bir şey keşfediyorsunuz. Kartepe’de bunlardan biri. Ormanya’sı da ayrı bir güzel. Kocaeli şaşırtmaya devam ediyor” sözlerine yer verdi.