Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uyarı geldi: Kocaeli’deki bu hatlardan uzak durun!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü (TCDD) tarafından Gebze- Köseköy Demiryolu 3. ve 4. Hat Peron İnşaatı çalışmaları kapsamında belirtilen hatlardan uzak durulması uyarısı yapılmıştı. Yurttaşlara bir uyarı da Kocaeli Valiliği’nden geldi.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü (TCDD) tarafından Gebze- Köseköy Demiryolu 3. ve 4. Hat Peron İnşaatı çalışmaları kapsamında belirtilen hatlardan uzak durulması uyarısı yapılmıştı. Kocaeli Valiliği de uyardı. Konuyla ilgili yapılan duyuruda ise şu ifadeler yer aldı: “ Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre;

“Gebze- Köseköy Demiryolu 3. ve 4. Hat Peron İnşaatı, Altyapı, Üstyapı ve Elektrifikasyon
İkmal Yapım İşi” kapsamında 18 Ekim 2021 tarihinden itibaren Köseköy – Yarımca İstasyonları arasında Köseköy(dahil) Kırkikievler, İzmit, Derince, Tütünçiftlik, Yarımca(dahil) konvansiyonel demiryolu elektrifikasyon hatlarına 27500 Volt enerji verileceği bildirilmiştir.

Çalışmanın yapılacağı gün ve bölgede, elektrikli tren havai hatlarının altında gezinmek, direklere dokunmak, iletkenlere yaklaşmak ve yere düşen tellere dokunmak; can ve mal emniyeti bakımından tehlike arz etmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.” denildi.