Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uzunçiftlik Mezarlığı dökülüyor!

Uzunçiftlik Mezarlığı’nda vefat eden yakınlarını ziyaret eden ve mezarlıkta incelemelerde bulunan CHP Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Keskin eleştiriler

Uzunçiftlik Mezarlığı'nda vefat eden

Uzunçiftlik Mezarlığı’nda vefat eden yakınlarını ziyaret eden ve mezarlıkta incelemelerde bulunan CHP Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Keskin, kabristan ziyareti sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’a mezarlıklarla ilgili yaptığı açıklamayı hatırlatarak, yüklendi. Keskin yaptığı açıklamada; “Sayın Kartepe Belediye Başkanı vatandaşların kendisini minnetle ağlayarak aradığını ifade etmişti. Sayın Başkan Uzunçiftlikliler’de bu mezarlığın halini gördükçe, ağlayarak sizi aramaya hazırlanıyor bilesiniz” dedi.

CHP’LİLER MECLİS’TE GÜNDEME TAŞIMIŞTI

Kartepe Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısında İlçe genelinde bulunan mezarlıkların bakımlarının yapılması, mezarlıkların adalara ayrılarak numaralandırılması, mezarlık içi patika yolların düzenlenmesi için gerekli çalışmaların yapılması konusunda yazılı önerge veren CHP’li Meclis Üyelerine cevap veren Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, ” Kartepe Belediyesi olarak kabristanlıklara büyük önem veriyoruz. İlçemizdeki mezarlıklarımızın bakım ve temizliği rutin olarak sürekli yapılıyor. Vatandaşlarımız çok da memnun. Telefonla arayıp ağlayarak teşekkür ediyorlar” ifadelerini kullanmıştı

“NE YAPSIN UZUNÇİFTLİKLİLER DE AĞLASIN MI?”

Mahallesindeki mezarlığı ziyaret eden CHP Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Keskin, mezarlığın içler acısı halini fotoğraflayıp, mezarlıklar hakkındaki dediklerini de hatırlatarak Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’a seslendi; “Sayın Başkan ilçemizdeki mezarlıklarımızın bakım ve temizliği rutin olarak sürekli yapılıyor. Vatandaşlarımız çok da memnun. Telefonla arayıp ağlayarak teşekkür ediyorlar” diyorsunuz ancak bu açıklamayı yaparken, ilçedeki mezarlıklardan bir habersiniz sanıyorum. Aylardır mahallemizdeki mezarlığın bakımının yapılması için talepte bulunuyoruz ancak ne gelen var ne de giden. Ne yapsın Uzunçiftlikliler? Onlar da ağlayarak arasın mı sizi?” dedi.

“ÖLÜLERİMİZ ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYIN!”

“Ana muhalefet partisinin verdiği önerge üzerinden, olmayan bir sorunu gündeme taşımış imajı çizerek, Kartepe’de her şey güllük gülistanlıkmış gibi tavır sergilemeye gerek yok! Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıktığını unutmayın. Ölülerimiz üzerinden de siyaset yapmayın! Belli ki, CHP Meclis Üyelerimiz bu sorunu Kartepe’yi gezip, görüp yerinde tespit etmiş, vatandaşı dinlemiş ve önerge ile gündeme taşımış. Vatandaş ağlayarak beni ağlıyor demekle, mezarlıklar temizlenmiyor Sayın Başkan. Genç bir kardeşiniz olarak size tavsiyem, 2 tane mezarlıkta poz verip de, mezarlıklarımız pırıl pırıl imajı çizmek yerine, ilçenin sorunlarını yerinde inceleyin derim.  Uzunçiftliğimiz ile başlayabilirsiniz” dedi.

Uzunciftlik Mezarligi dokuluyor 3 Uzunciftlik Mezarligi dokuluyor Uzunciftlik Mezarligi dokuluyor 2