Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vakıf İş Hanı için şirket girme kararı aldı

Vakıf İş Hanı’nın yeni binasının yapımı için kamyon ve iş makinalarının hangi güzergahtan Fethiye Caddesi’ne sokulacağı çok tartışılmıştı. İzmit Birlik Limited Şirketi bugün caddeye girme kararı aldı.

Vakıf İş Hanı'nın yeni

Nazim Ozgun Erbulan 1İzmit Fethiye Caddesi ile İstiklal Caddesi’nin kesiştiği noktada yer alan Vakıf İş Hanı için esnaflar birleşmiş, girdikleri ihaleyi de kazanmıştı. Esnafların oluşturduğu İzmit Birlik Limited Şirketi tarafından yeniden yapılacak iş merkezi mayıs ayında yıkılırken yapımına bir türlü başlanmadı.

VALİ İLE GÖRÜŞTÜLER

Şirket yıkımı tamamlarken binanın yapımı için güzergah talebinde bulunmuş, İzmit Belediyesi yaptığı açıklamada zeminin yeni döşendiği gerekçesiyle kamyonların girişine izin vermemişti. Konu tartışmalara neden olurken şirket Cumhuriyet Bulvarı’ndan giriş için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne yazı yazmış, Büyükşehir ise bu talebe olumsuz dönüş yapmıştı. Hem Büyükşehir hem de ilçe belediyesinin izin vermemesi sonucu Vakıf İş Hanı yetkilileri soluğu Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un yanında aldı.

İNÖNÜ CADDESİ’NDEN

Kocaeli Valiliği ile yapılan görüşme sonrasında emniyet ile yazışmaların ardından şirket bugün akşam saatlerinde Fethiye Caddesi’ne araçlarını sokmaya karar verdi. İzmit Birlik Limited Şirketi’nin Fethiye üst baş mevkiinden (İnönü Caddesi) iş makinesi ve kamyonları Vakıf İş Hanı’nın önüne getireceği öğrenildi.