Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali beyin evinin önünde bile nizam yok!

Kocaeli’de gelişi güzel park eden araçlar her yeri sardı. Kaldırımlara çıkan, yolu kapatan araçlardan sonunda vali bey de nasibini aldı. Vali beyin evinin önünde dahi araçların kaldırıma park ettiği görüldü.

Kocaeli’de gelişi güzel park

Kocaeli genelinde trafik ve park büyük bir sorun olmaya devam ediyor. Emniyet mensuplarının vatandaşa karşı pozitif tavrı suiistimal ediliyor. Pek çoğu yol kenarında park eden, yolu ve yayaların kullandığı kaldırımları gasp eden sorumsuz sürücüler nedeniyle büyük sıkıntılar yaşanıyor. Kent içi trafiğin kilitlenmesine sebep olan kendini bilmez sürücüler neredeyse hiçbir ceza ile karşılaşmadıkları için benzer çağ dışı davranışlarını tekrarlıyor.

VALİ BEYİN EVİNİN ÖNÜNDE BİLE…

Kocaeli’de gelişi güzel park eden araçlar artık sadece kent merkezinde ve alışveriş yapılan ticarethanelerin yoğun olduğu bölgelerde değil. Kendini bilmez sürücülerin ehlikeyif halleri kentte her yeri sardı. Kaldırımlara çıkan, yolu kapatan araçlardan sonunda vali bey de nasibini aldı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un evinin önünde dahi araçların kaldırıma park ettiği görüldü. Kocaeli’de trafik konusunda gerekli tedbirler ne zaman uygulanacak, kent içi trafik ve park sorunu ne zaman çözülecek bilinmiyor.