Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Seddar Yavuz: Domates, patates, yağ derken Türkiye teknolojiyle buluşmaya devam ediyor

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İl Koordinasyon kurulu toplantısında “Vali Seddar Yavuz: Domates, patates, yağ derken Türkiye teknolojiyle buluşmaya devam ediyor” dedi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz,

Özgun imza2022 yılı 4. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Seddar Yavuz Başkanlığında gerçekleşti. İlçe Kaymakamları, KOÜ Genel Sek Vekili Mustafa Eren, Karayolları Birinci Bölge Müdür Vekili Arif Yıldız, DSİ 1. Bölge Müdürü Murat Şayan, Ulaştırma ve Altyapı Müdürlüğü Birinci Bölge Müdür Ömür Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun birim müdürleri katıldı.

“GÜZEL İŞLER OLUYOR BU ÜLKEDE”

Vali Seddar Yavuz kapanış konuşmasında şu ifadelerde bulundu; “Bilişim Vadisi’ni çok önemsiyoruz. TOGG’un geliştirilmiş olmasını çok önemsiyoruz. Güzel işler oluyor bu ülkede. Domates, patates, yağ derken Türkiye teknolojiyle buluşmaya devam ediyor. Gebze’deki yeni metromuzda da dizaynları yapıldı. Orada ışık görme töreni yapıldı. O törende de yerli yeni vagonlar kamuoyu ile paylaşılmış oldu. Bütün yatırımcı kuruluşlardan beklentimiz bitirilebilecek işlere odaklanılması. Ödenek ve yatırımların hizmete dönme noktasında gayretlerinizi bekliyoruz. Bu şehir Türkiye ekonomisine, hazineye ve maliyeye ciddi destek bir şehir.

“DEVLETİMİZİN İLGİSİNİN EN YÜKSEK OLDUĞU ŞEHİR”

Devletimizin, hükümetimizin ilgisinin en yüksek olduğu şehir. Ödenek var, harcayamıyorsak eksiklik, aksaklık söz konusu olabilir. Önümüzdeki sezonu en iyi şekilde değerlendirebilmek en büyük arzumuz. Bugüne kadar çok güzel şeyler başardınız. Tasarrufa, şeffaflığa uyarak hizmet ve yatırımlarımızı gerçekleştirmiş olacağız. Bu şehrimize hak ettiği değeri veren ve her daim yanımızda olan sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”