Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Seddar Yavuz: Hesap veren bir devlete doğru evriliyoruz; buna alışmak çok kolay değil

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen programda konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Daha vatandaşa yakın, daha hizmetkar bir devlet anlayışına doğru hepimiz evrilmek zorunda kalıyoruz. Kutsal devletten kutsal vatandaşa doğru yolculuk olarak tanımlıyorum. Hesap veren, hesap sorulan bir devlete doğru evriliyoruz. Buna alışmak seçilmişler için, atanmışlar için çok kolay değil açıkçası” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından

Özgun imza19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Antikkapı’da muhtarlarla bir araya geldi. Yemekli gerçekleştirilen programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, muhtar dernekleri temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

“ÇOK KOLAY DEĞİL”

Programda konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Ülkemiz gelişiyor, büyüyor. Muhtarlık kurumundan beklentilerimiz değişiyor. Bu değişen, dönüşen dünya içerisinde görev tanımlarınız yeniden tanımlanıyor. Daha vatandaşa yakın, daha hizmetkar bir devlet anlayışına doğru hepimiz evrilmek zorunda kalıyoruz. Kutsal devletten kutsal vatandaşa doğru yolculuk olarak tanımlıyorum. Hesap veren, hesap sorulan bir devlete doğru evriliyoruz. Buna alışmak seçilmişler için, atanmışlar için çok kolay değil açıkçası. Türkiye gerçekten çok büyük değişim ve dönüşüm süreci geçirdi. Çok büyük engellerle karşılaştı. Türkiye’nin daha iyi olduğunu her anlamda söyleyebiliriz. Sizin yaşadığınız bütün şikayet ve sorunları sizlerle beraber yaşadık. Muhtarlık kurumuna olan ilgi her geçen gün daha olumlu hale geliyor” dedi.

“BU FAALİYETLERİ EN İYİ YAPAN KARDEŞLERİMİZSİNİZ”

Vali Yavuz, son olarak, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde sizlere olan değer çok daha artıyor. Bizler, makamları, mevkileri kıymetli kılan şey dua almaktır. Eğer bir Allah rızası yoksa, her makam, mevki, zenginlik özü itibariyle sıfırla çarpılır. Sizler bu faaliyetleri en iyi yapan kardeşlerimizsiniz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye’de rol model olabilecek bir belediye” dedi.