Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Seddar Yavuz: Keşke istifa etsem de kadına yönelik şiddet bitmiş olsa

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz İzmitli muhtarlar ile bugün Valilik binasında buluştu. Vali Seddar Yavuz kadına yönelik şiddet ile ilgili, “Sanki kadına yönelik şiddet bir toplumsal sorun değil de benim vali olmam ile ilgili ya da hükümet, iktidarla ilgili eleştiriliyor sürekli. Keşke ben Kocaeli Valisi olarak bugün istifa etsem de kadına yönelik şiddet bitmiş olsa. Böyle bir şey olmayacağını biliyoruz” dedi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz

Özgun imzaKocaeli Valiliği bugün İzmit’te görev yapan muhtarlarla Valilik Akçakoca Toplantı Salonu’nda buluştu. Düzenlenen toplantıya Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, birim müdürleri, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, muhtar dernekleri başkanları ve çok sayıda muhtar katıldı.

“KOCELİ’DE 59 ELEKTRONİK KELEPÇELİ ERKEK VAR”

Programda gerçekleştirilen kadına şiddet, göç ve uyuşturucu ile mücadele sunumlarının ardından konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “İnsanın en büyük sorunlarından bir tanesi iletişim çağında iletişimsiz diye tanımlıyorum. İnsanların birbirini anlamaya, konuşmaya vakti yok. Biraz önce çeşitli bilgiler aktardılar. Kadına yönelik şiddet mevzuat düzenlemesi Avrupa ülkelerinin çok ötesinde. 59 elektronik kelepçeli erkek var. Evine ya da mağdura yaklaşamıyor. Sanki kadına yönelik şiddet bir toplumsal sorun değil de benim vali olmam ile ilgili ya da hükümet, iktidarla ilgili eleştiriliyor sürekli. Sunumlardan da gördüğümüz gibi demek ki ciddi bir sorun var ve toplumun tüm kesimlerinin kadına yönelik şiddet konusunda. Keşke ben Kocaeli Valisi olarak bugün istifa etsem de kadına yönelik şiddet bitmiş olsa. Böyle bir şey olmayacağını biliyoruz.”

Vali Seddar Yavuz Keske istifa etsem de kadina yonelik siddet bitmis olsa