Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Seddar Yavuz’dan Erdoğan’ın mitingine davet

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Model Fabrika Kurulum Süreci Değerlendirme Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Cumartesi günü saat 16:30’da Milli İrade Meydanında gerçekleştirilecek açılış bayramına sizleri ve tüm Kocaelili hemşerilerimizi bekliyor, davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz,

Kocaeli Model Fabrika Kurulum Süreci Değerlendirme Toplantısı, Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Prof. Dr. İlker Murat Ar, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Vali Yardımcısı Arslan Avşarbey, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Organize Sanayi Bölgelerinin başkan ve temsilcileri, sanayiciler ve işadamları katıldı.

ERDOĞAN’IN MİTİNGİNE DAVET

Tüm İslam Âleminin Muharrem ayını tebrik ederek sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz toplantıda yaptığı konuşmada, “Öncelikle Muharrem ayınızı tebrik ediyor ve bu müstesna günlerin ayrışma günleri olarak değil de kardeşliğimizin pekiştiği günler olarak geçmesini gönülden diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hafta sonu ilimizi teşrif edecek. Kamu yatırımları başta olmak üzere sağlık, eğitim, ulaştırma, Büyükşehir Belediyesinin alt yapı projeleri ile birlikte bir kısımda sanayi kuruluşunun açılışını gerçekleştireceğiz. Cumartesi günü saat 16:30’da Milli İrade Meydanında gerçekleştirilecek açılış bayramına sizleri ve tüm Kocaelili hemşerilerimizi bekliyor, davet ediyoruz. Kocaeli hepimizindir ve girişimcilerimizin müthiş bir özverisi yanında devletimizin önemli teşvikleri ile de her yönüyle gelişmiş bir şehirdir.

“KOCAELİMİZE FAYDALI OLACAĞI KANAATİNDEYİM”

Model Fabrikanın sonuçlarının faydalı olacağını belirten Vali Yavuz “Çok kıymetli genel müdürümüz ekibiyle beraber Model Fabrika ne iş yapacak, nasıl bir sistemle çalışacak gibi konuların detaylarını anlatacaklar. Model Fabrikanın sonuçları itibariyle Kocaeli’mize faydalı olacağı kanaatindeyim. Bu vesileyle hepinize bir kez daha katkı ve destekleriniz için teşekkür ediyorum.” diyen Vali Yavuz tüm sanayici ve iş adamlarına işlerinde kolaylıklar, bol ve bereketli kazançlar diledi.

MODEL FABRİKA HAKKINDA İSTİŞARELERDE BULUNULDU

Konuşmaların ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Prof. Dr. İlker Murat Ar ve Verimlilik Uygulamaları Dairesi Başkanı Gül Taşkıran Battal, Model Fabrikanın amaç ve hedefleri, yaklaşımı, fabrika hizmetleri, Model Fabrika eğitmen yetiştirme programları, Kocaeli’de Model Fabrika kurulum süreci konularında yaptıkları sunumların ardından Ankara Model Fabrika Direktörü Ufuk Kaya ise Model Fabrika birebir eşleşme, yalın teknikleri ve danışmanlık hizmetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Sunumların ardından görüş ve önerileriler dinlenerek Kocaeli Model Fabrika kurulum süreci hakkında istişarelerde bulunuldu.