Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Yavuz ziyaretlerine devam ediyor

Vali Seddar Yavuz, birçok önemli projesinden biri olan “Gönülden Gönüle” projesi ile devletin şefkatine, desteğine ihtiyaç duyan dezavantajlı aileleri ziyaret etmeye devam ediyor

Vali Seddar Yavuz, birçok

Özellikle hafta sonlarını Gönülden Gönüle ziyaretleriyle geçirmeye özen gösteren Vali Yavuz, Ramazan arifesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle Çayırova ilçesinde Yeni, Çayırova, Atatürk ve Özgürlük mahallelerinde ikamet eden 12 ailenin kapısını çaldı.

DERTLERİNİ DİNLEDİ

Vali Seddar Yavuz ziyaretleri kapsamında 2 engelli, 5 ihtiyaç sahibi, 2 yetim, 1 yaşlı, 1 Şehit ailesi ile 1 Gazi ve ailesinin konuğu oldu, ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. Misafir olduğu her hanede mutluluk ve heyecanla karşılanan Vali Yavuz, ailelerin dertleriyle dertlendi onların dermanı olmak için ne gerekirse yapılacağını belirtti.

RAMAZAN AYINI TEBRİK ETTİ

Vali Yavuz, Gönülden Gönüle ziyaretler kapsamında Şehit Ahmet Gökkaya’nın ailesinin ve Gazi Çağlar Uluğ’un misafiri oldu, Ramazan aylarını tebrik etti. İlk olarak Şehidimizin emanetlerine uğrayan ve onlarla bir süre sohbet eden  Yavuz: “Vatan, bayrak ve millet sevdası uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve kahraman gazilerimizin ailelerine devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” ifadelerini kullandı.

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Şehidimizin hanesinden ayrıldıktan sonra Gazimiz Çağlar Uluğ ve ailesine de misafir olan Vali Yavuz, onların da hayır dualarını alarak ziyaretlerini sonlandırdı. Vali Seddar Yavuz, ziyaret ettiği ailelerin haricinde mahalleliyle ve esnafla da muhabbette bulundu, Ramazan aylarını tebrik etti, karşılaştığı çocuklara hediyeler vererek mutluluklarına ortak oldu.

18 BİN 301 HANE ZİYARET EDİLDİ

Vali Yavuz’un bugün ki Çayırova’da 12 aileye daha yapılan ziyaretlerle beraber, Kocaeli’de göreve başladığı 2020 yılından bugüne kadar vali yardımcıları ve kaymakamlar ile birlikte 18 bin 301 hane ziyareti yaptı.