Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Valilik’te çok önemli corona toplantısı!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliği’nde corona virüsü tedbirleri ile ilgili geniş çaplı bir toplantı düzenledi. Toplantıya kaymakamlar katıldı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz,

Ugur ENC minKocaeli Valisi Seddar Yavuz corona virüsü salgınının artan bir ivmeyle yükselmesi nedeniyle Kocaeli’de olağanüstü bir toplantı düzenledi. Vaka ve verilerin artması nedeniyle İçişleri Bakanlığınca yayımlanan yeni genelge ve tedbirlerle ilgili gerçekleştirilen toplantıya vali yardımcıları, kaymakamlar, il ve ilçe emniyet müdürleri ve jandarma komutanları, il ve ilçe sağlık müdürleri katıldı.

TEDBİRLER TAVİZSİZ UYGULANACAK

Kocaeli Valiliği’nde gerçekleştirilen toplantıda ilçelerdeki vakalar, alınması gereken tedbirler ve İl Hıfzı Sıhha Kurulu kararları görüşükdü. İçişleri Bakanlığı tarafından kararı alınan tedbirlerin Kocaeli’de tavizsiz ve sıkı bir şekilde uygulanacağı öğrenildi. Seddar Yavuz merkezi hükümetin bütün tedbir kararlarının Kocaeli’de eksiksiz uygulanması talimatını verdi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Söz konusu toplantıyla ilgili olarak sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir açıklama yayınlayan Seddar Yavuz, “Kaymakamlarımızın, il/ilçe emniyet ve jandarma komutanlarımız ile il ve ilçe sağlık müdürlerimizin katılımı ile salgında bulunduğumuz durumu ve alınan ve alınması gereken tedbirleri değerlendirdiğimiz bir çalışma toplantısı gerçekleştirdik.” ifadelerini kullandı.