Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Valilikten fırtına uyarısı!

Kocaeli’de son günlerde sıcak ve güneşli hava yerini serin ve yağmurlu havaya bırakırken, Kocaeli Valiliği’nden de fırtına uyarısı geldi.

Kocaeli'de son günlerde sıcak

Kocaeli’de Ramazan Bayramı ile birlikte etkisini sürdüren sıcak ve güneşli yerini son günlerde serin ve yağmurlu havaya bırakırken, Kocaeli Valiliği’nden de fırtına uyarısı geldi. Valilik tarafından yapılan açıklamada yarından (20 Nisan Cumartesi) başlayıp, 21 Nisan Pazar gününe kadar fırtınanın olacağı açıklandı.

Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Batı Karadeniz’de rüzgarın Cumartesi günü (20.04.2024) ilk saatlerden itibaren doğu ve kuzeydoğu, akşam saatlerinden itibaren batı ve güneybatı, batısı kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın aynı gün gece saatlerinde batısında, Pazar günü (21.04.2024) sabah saatlerinde doğusunda etkisini kaybetmesi beklenmektedir” ifadelerine yer verildi.

AKŞAM SAATLERİNDE ETKİSİNİ YİTİRECEK

Marmara Bölgesi’nde rüzgarın Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu, öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği yönünde tahmine dayalı olarak valilik tarafından bilgi verilirken, fırtınanın aynı gün akşam saatlerinde etkisini kaybetmesinin beklendiği ifade edildi. Kocaeli Valiliği yaptığı açıklamada yurttaşların ulaşımda aksamalar ve meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini vurguladı.