Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali’ye dert anlattılar

Vali Seddar Yavuz, Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar, Yavuz’a taleplerini aktardı.

Vali Seddar Yavuz, Halk Günü’nde

Her zaman halkla iç içe olunması gerektiğini vurgulayan ve Valilik makamının herkese açık olduğunu belirten Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Koronavirüs (Covid19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına son derece dikkat ederek “Halk Günü” buluşmasını bugün gerçekleştirdi.

SORUNLARA ÇÖZÜM

Karamürsel Alp toplantı salonunda düzenlenen “Halk Günü” toplantısında, ilgili kurum müdürleri de hazır bulundu. Vatandaşların sıkıntılarını giderme noktasında devletimizin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirten Vali Yavuz, “Devletimiz her daim sizin yanınızda, Devletinize ve onu yönetenlere güvenin, endişe etmeyin. Allah’ın izniyle bu memlekette sahipsiz kimse kalmaz. Burada bulunan bütün kurum müdürlerimiz, sizin sorunlarınızı çözmek için var gücüyle çalışacaklar, sorunlarınıza çözüm üretecekler” dedi.

11 VATANDAŞ GELDİ

Vali Seddar Yavuz Halk Günü buluşmasına gelen 11 vatandaş tarafından kendisine iletilen sorun, şikâyet ve talepleri tek tek dinleyerek not aldı ve iletilen taleplerin çözümü için gerekli işlemlerin yapılması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.